Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok, mit csináljak...

20 éves vagyok, mit csináljak a pénzemmel és hogy spóroljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok, havi 100.000-et keresek, otthon lakok igazából a szüleimmel de nekik dolgozok és ennyiben állapodtunk meg. Tanultam közgázt mert olyan szakközépre mentem de engem érdekelnek ilyen mindennapos, hasznos spórolási tippek, mit tehetek a pénzemmel ilyesmik:)

2018. szept. 18. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:

mérd fel, hogy nagyjából mennyi pénzből tudsz megélni egy hónapban úgy mindent beleszámolva. ha marad valamennyi, mondjuk azt mondod hogy 65 ezer elég, akkor 35-öt tegyél félre minden hónapban, és abból tényleg ne költs semennyit.

Felesleges dolgokat ne vegyél.

Arról hogy mit tehetsz a pénzeddel írhatnék, de ahhoz nagyobb összeg kellene(államkötvény, bank stb.)

Hozzáteszem, szerintem 100 ezerből nem nagyon lehet félretenni, ha mégis sikerül ügyes vagy.

2018. szept. 18. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Számos pénzintézetben kezdheted gyűjteni a pénzedet.

Több helyen van pl. lakástakarék, amit már havi 10-20 ezer forinttól el lehet kezdeni.

2018. szept. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!