Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elhagytam egy számomra nagyobb...

Elhagytam egy számomra nagyobb összeget, (1700eu) hogyan dolgozzam fel, vagy hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg 21 éves vagyok, ilyen még nem fordult velem elő sosem, ezért is itt kérdezem meg,illetve nincs is kivel beszélnem erről, még a szüleimnek sem mondtam mert nagyon kiakadtak volna, se a barátaimnak mert eljutott volna könnyedén a szüleimhez, rokonaimhoz, na szóval a story röviden, ausztriában dolgozom lassan 1 éve, és minden hónapban valamennyi pénzt leszedek a kártyámról euróban,jelen esetben 1700eurot szedtem le, mert utálom ha a kártyámon sok pénz van, és mivel a pénztárcámba nem fért bele a pénz mert 20eurosokban adta oda az automata, ezért oda nem akartam rakni, így beleraktam a cipzáros kabátzsebembe, amiből kiesett, valszeg azt hittem hogy becipzároztam, a bank és az apartmanom kb 10 percre van egymástól gyalog, ott hagyhattam el, sajnos amint hazaértem, észre is vettem, de mire visszamentem megnézni már sehol sem volt. igen tudom ez teljesen idiótaság volt abba a zsebbe tenni, de abban a helyzetben sem gondoltam rá, mert mindig igy csináltam korábban, egyedül annyi nyugtat hogy szinte a dupláját tudom megkeresni, így valamennyivel könyebben alszom, de akkor is...Ez volt 2 hete és nincs olyan nap amikor nem jut eszembe, kb csak arra gondolok hogy mennyi mindent tudtam volna venni abbol a pénzből, kaja, élelmiszer stb stb. Remélem olyan találta meg aki legalább rászorul, és nem hülyeségekre költi.. Ti hagytatok már el pénzt? És ha igen hogyan léptetek tul utána?

jan. 21. 16:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
vagyis úgyértem akkor mar masok a prioritások.
jan. 22. 16:55
 22/27 anonim ***** válasza:
31%
Ennek az összegnek nagyjából a 25 szörösét buktam el amikor kihagytam egy tuti ingatlanvásárlási lehetőséget. Akkor én mit mondjak?
jan. 22. 18:47
 23/27 anonim ***** válasza:

"szerinted ha több millióért autót szeretnék majd venni, utalgatni fogom az összeget?"

Te nem, te leveszegeted, és már most többe kerül így. Ha keresnél jobb helyet annak a pénznek, amíg gyűlik, ahol nem vesznek le annyival, és még a hozamával vagy nyereségével reálértéknövekedést is érhetsz el, akkor érteném, hogy nem kifogásolható a pénzkezelési stratégiád. Így ez kb analfabéta nyugger lvl 1, sajnálom.

jan. 23. 14:17
 24/27 anonim ***** válasza:
60%
Ne zavarjon legkozleebb hogy sok pénz van a karytadon .
jan. 23. 16:49
 25/27 anonim ***** válasza:
60%
Én meg 130 milliót buktam múlt hónapban, mert NEM-et mondtam a lottózósnak arra a kérdésére, hogy a JOKER-t megjátszom-e a lottószelvényemen. És? Mit csináljak vele utólag?
jan. 23. 18:13
 26/27 anonim ***** válasza:
42%

"azért nem ugyanolyan érzés pl 20 évesen vezetni egy jobb autót, mint 40 évesen."

😂😂

Te már csak tudod 21 évesen...

jan. 23. 18:15
 27/27 anonim válasza:
Abban viszont tényleg egyet értek a kérdezővel hogy nem ugyan olyan érzés vezetni, ha tehettem volna én is fiatalon megvettem volna azt az "álomautom" mint ami most van, de nem bánom már, viszont ahogy olvasom eurot tartasz, az legalább kevésbé inflálódik mint a forint, illetve egyrészt bizonyos pénzmozgásoknál ,pl nagyértékű készpénzes fizetésnél törvény kötelezi a pénzügyi szolgáltatókat és a kereskedőket, hogy jelentsék, ilyen már velem is előfordult, de ha legálisan van, nem fog történni semmi sem, bár szerintem még akkor sem ha illegálisan történne... maximum ha kopogtat a nav.
jan. 23. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!