A CIB bank miért nem tudja megadni a zárolt összegek adatait?
Az előző - hosszú éveken keresztűl használt JAVA - ezt tudta és megadta, hogy a zárolt összegben mi van benne. Most azt írta nekem a CIB, hogy sajnálják, de sem a mobil applikáció, sem a net oldal ezt nem tudja.
Nade, hogy van ez? Fejlesztünk, de visszafelé? Ráadásúl a kérdésemre 4 nap múlva feleltek - bár sürgősre kértem.
Hát ezaz, hogy megkérdeztem tőlük "sürgősen", direkt kértem azt az ociót, hogy azonnali választ kérek és 4 nap múlva jött a válasz, hogy sem a mobil applikációban, sem a netes megoldásban nem lehet megnézni. Nincs ilyen lehetőség. De az ott van, hogy bármi kérdésem van forduljak hozzájuk.
A kártyatranzakciósban sincs benne.
Arra vagyok kíváncsi, hogy amit pl. tegnap, meg azelőtt vásároltam, de még nincs könyvelve, melyek azok a tételek. Az ember nem mindíg emlékszik pontosan (persze legyen noteszed).
Hogyne lenne bent a kártyatranzakcióknál a vásárlások adata, max nincs mellette, hogy könyvelve van vagy sem.
Arra meg egyik banknál sem lehetőség, hogy megnézd mit vásároltál, mert ilyen adatot nem küld a terminál a banknak
És most is benne van, ott van, hogy kártYatranzakció, melyik kártya, azonosító, összeg, üzlet neve, dátum
Még le is húzhatod excelben
Aztán amelyik kártyatranzakciónak nincs terhelés párja az a zárolás alatti.
Komolyan nem értem, mit szeretnél ezen felül
Azt szeretném látni, hogy a zárolt összeg milyen üzletekben lett elköltve - nem azt, hogy mit vettem - a JAVA szépen megmutatta üzlet megnevezésel és az öszget, dátumot. Így lehet követni a pénzemet. DE ez így zsákbamacska, hogy odaírják: zárolt öszeg 26.700.-Ft. De mire lett elköltve. Az ember nem hordoz mindíg magával egy noteszt, hogy jegyezze. Erre van a bank.
Dehát ezzel a sok netes módosítással jó dolgok is eltünnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!