Ismerősömtől kéri egy idegen a bankkártya számát . Egy összeget szeretne utalni neki. Google fordítóval írt neki, csaló lehet? Visszaélhet a bank kártyájával-adataival? Esetleg lelophatják a pénzt bármi úton a bankkártyáról?
Csak utalna, nem kér cserébe semmit sem.
Azt kéri a levélben hogy az ügyvédjével vegye fel a kapcsolatot.
Az adományozó(francia nő) rákos betegnek adja ki magát .
Aki fogadná a pénzt nincs jó anyagi helyzetben és van egy komoly betegsége.
Vissza élhetnek a bank kártyájával így ?
Igen.
Tuti, hogy csalás. A bankkártya számmal tud vásárolni és lenullázni z bankszámlát.
Semmiképpen se adja meg a bankkártya számát senkinek sem.
(Éppen emiatt, az én bankkártyáimon egy vékony papircsik takarja a számokat, igy sem a biztonsági kamera, sem a mögöttem sorban álló nem tudja leolvasni a számokat. Vagy tíz évvel ezelőtt egy benzinkútnál a biztonsági őr lopta el a kártyaszámomat, kamerán leleste a számokat - nem csak az enyémet. A rendőrök mondták, hogy érdemes fedni a számokat, mert a google-szemüveggel is csináltak már bankkártya-szám lopást.)
Vannak prepaid-kartyak, aminel a bankkartyara utalsz, nem a bankszamlara.
Kerdezo, ez vaskos csalas, nehogy megadjatok a bankszamla szamot, mert minuszba leviszik a szamladat, kb 5 perc alatt.
Igen ahogy írtátok a bank kártya számot nem szabad kiadni.
(Ismerősömmel játszák ezt messengeren írt neki a világ végéről egy külföldi nő)
Én azt mondtam neki,én nem merném kiadni a számot semmi esetre sem.
De szerencsétlen olyan eljeseredett hogy nem tud menni melózni a betegsége miatt hogy minden követ meg mozgat h pénzhez jusson..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!