Paypalon nem tudok pénzt küldeni, szintén magyar ismerősömnek. Mi lehet a hiba? Ezt írja ki: This transaction cannot be completed.
PayPal-en nem tudsz közvetlen a kártyádról utalni. Azt csak bemész az OTP-be, vagy nem tudom hol van, és onnan tudsz utalni.
Ahhoz, hogy PayPal-ről tudj utalni, a PayPal számládon kell pénznek lennie. Oké, hogy hozzárendelted a kártyádat, de ezzel még nem történt semmi.
#1: rosszul tudod, kártyás tranzakcióval is lehet pénzt küldeni.
#kérdező: ennyi információból nem sok derül ki. Semmi mást nem ír ki? Van pénz a számládon?
#1 hülyeséget írsz
Kérdező:
Kártyát hozzáadtad, azt vissza is kell igazolnod pp felá. Általában 1-5 euró közti összeget von le, amit meg kell adni pp oldalán.
Majd utána már fizethetsz pp-el.
Ennek ellenére nem engedi a küldést:
You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account.
Majdnem 10 eve Paypalozok de ilyen meg nem fordult elo velem.
Utana neztem forumokon, rengetegen panaszkodnak erre, hogy semmi magyarazat, csak a rovid 1 mondatos ize. Akarmelyik forumon kerestem senki nem kapott reszletes magyarazatot, csak megprobaltak 1 ora, 1 nap, akarmennyi ido mulva es egyszercsak sikerult.
Probalkozz naponta.
Ha nem sikerul 3-4 nap mulva, akkor Paypal oldal aljan contact es email support es dobj rajuk egy par sort. Hatha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!