Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért sírnak a fiatalok, hogy...

Miért sírnak a fiatalok, hogy nem tudnak venni lakást?

Figyelt kérdés
Állandóan csak az hallom, hogy: Családi segítség, CSOK, babaváró, mindenki ebben az országban átlag felett keres. Amúgy megerősíthetem, mindenki közelít a br. 1 misihez. Mindenki utazgat, éttermez stb. De ez persze a teljesség igénye nélkül röviden vázoltam fel. Most meg azon megy a sírás, hogyhogy nem 7-8 millió egy pesti panellakás ára.
2024. jan. 12. 09:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%

Te ugy vagy hulye, ahogy vagy. Ha a tarsadalom egy retegenek van penze, azt nem azt jelenti, hogy mindenki jol el. A kormany hangzatos statisztikai ellenere a munkvallalok 3/4-e a minimalbert, vagy ahhoz hasonlot keres. Amiert lolonek van egy jachtja, nem mindnekinek van, ezt erted?

"Amúgy megerősíthetem, mindenki közelít a br. 1 misihez"

Aztan honnan? Mindenkit ismersz? Azt is, aki Szabolcsban hajnalonta elbiciklizik a gyarba a sorra dolgozni?

Szerintem vagy nagyon buta vagy, vagy fizetett troll.

2024. jan. 12. 09:41
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

A butto 1 misi az angol penzben 2200 font, ami meg itt is jo fizunak szamit. A kerdezo eleteben nem dolgozott, egy alomvilagban el, amit a hazug propaganda epitett fel a fejeben. Nem is gondolkozik (lusta ra), csak nezi a Hiradot, ahol minden rendben, itt a Kanaan.

Az megvan, hogy az Unioban a magyar realber az utolso elotti a bolgarok elott?

2024. jan. 12. 09:44
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Fogyaték...
2024. jan. 12. 09:52
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
(#1 pontos és korrekt válasz, annyit megjegyeznék, hogy fizetett troll nem lehet, mert a kormányszolga trollok ingyen dolgoznak hogy felnyalizzák magukat deákdániel szintre)
2024. jan. 12. 10:04
 5/28 anonim ***** válasza:
2%
Én sem értem, pár hónap alatt össze lehet spórolni egy lakás önerejét.
2024. jan. 12. 10:09
 6/28 A kérdező kommentje:

Kedveseim, arról én nem tehetek, ha vki Szabolcsban biciklizik a gyárba befelé, ráadásul ennyiért.

Van Szabolcsi, Borsodi kollégám, és pl van akiről tudom, h többet visz haza mint én. Mégsem esek neki. Szerintem itt csak az irigység nagy.

2024. jan. 12. 10:13
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Meg a te fejedben a sötétség is.
2024. jan. 12. 10:22
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leegyszerűsítjük neked.

1. Vannak a fiatalok, akik sírnak hogy nem tudnak lakást venni. (Akikre utalsz a kérdésedben)

2. Vannak, akik átlag felett keresnek

Az 1. és 2. csoportnak elhanyagolható, mondhatni statisztikailag inszignifikáns a közös metszete.

Ez alapján kijelenthetjük, hogy nem létezik az a társadalmi szegmens, hogy “átlag felett kereső fiatalok, akik sírnak mert nem tudnak lakást venni”. Ez érthető-e így?

2024. jan. 12. 10:22
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
1: A statisztikák szerint hazudsz.
2024. jan. 12. 10:32
 10/28 A kérdező kommentje:

Mondok egy példát, én egyedülálló voltam 2009-ben, kerestem nettó 90-et.

Most én, és a párom keres külön külön 600-t. Ez együtt 1,2 M Ft.

Akkor 2099 volt egy lakás 7-8 millió Ft, most 50 millió ugyanaz.

2024. jan. 12. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!