Ér valami fizetési hátrány ha visszaadom a mastercard kártyámat?
Ha visszaadod a kártyád, és nincs másik bankkártyád, nem fogsz tudni NFC-vel fizetni.
NFC-s fizetéshez a saját bankkártyádat digitalizálod a telefonodba.
És amit sokan elfelejtenek az NFC-s fizetéssel kapcsolatban, hogy ha telefonnal fizetsz, akkor tök feleslegesen dobod ki az éves kártyadíjat a bankod felé.
Én azt mondom, hogy ha már KELL éves kártyadíjat fizetned, akkor ne telefonnal fizetgesd. hanem koptasd csak azt a plasztikot! AZÉ van!
(tudom, mindgyá nekem esnek néhányan, hogy de az NFC-s fizetés """sokkal""" biztonságosabb)
Csak azért tudsz NFC-vel fizetni, mert van mögötte egy kártya. Ha a kártyát visszaadod, akkor az már nem lesz érvényes és nem fogsz tudni vele fizetni.
Vannak kifejezetten digitális kártyák, amik működnek fizikai adatok nélkül, de ez még nem elterjedt. Érdeklődd meg a bankodtól, hogy ki tudnak-e bocsátani olyan digitális kártyát, ami kompatibilis an NFC fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!