Mennyire lenne nagy hátrány?
Én értelmileg nem vagyok visszamaradott, mivel jók a tanulmányi eredményeim, viszont van ez a kib@szott beszédhiba
Nem mondtam hogy te az vagy, csak példaképp felhoztam.
De egy ilyen műfajban ahol gyakorlatilag minden a külcsíny, a lyukat beszélni az ember hasába, a meggyőzéstechnika, az agresszív manipulatív kommunikáció, ott szerintem ez eléggé nagy hátrány.
"van amikor nem vehető észre, de néha komolyabb a helyzet"
Ha nem egyformán jelentkezik mindig, akkor nem lehetséges az, hogy lehetne valahogy "kezelni"? Mármint sok gyakorlással és odafigyeléssel helyre lehetne hozni?
Amikor stresszes időszakot élek, akkor komolyabb a helyzet de máskor nem vehető észre. Régen jártam logopédushoz, mert akkor alig tudtam beszélni és az javított a helyzeten.
Bocsi hogy ezt mondom, de ennek egyes embereknél az lesz az eredménye, hogy kételkedik magában majd azt mondja, ha te igy tudod csinálni, akkor ő miért ne?
Szóval ennek van hátránya de egyben előnye is.
Lehet nehezebb, de beszédhibával sokminden más is nehezebb. Miért pont ez ne lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!