Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire lenne nagy hátrány?

Mennyire lenne nagy hátrány?

Figyelt kérdés
Néha dadogok, van amikor nem vehető észre, de néha komolyabb a helyzet, ettől belekezdhetnék-e a Network marketing/MLM-be? Mennyire lenne zavaró mások számára?

2021. ápr. 21. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon zavaró. Ebben a műfajban az egyetlen fontos skill, hogy lyukat tudj beszélni az emberek hasába.
2021. ápr. 21. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Miért ne foglalkozhatnál vele.Ismerek vak, süketnéma, mozgássérült embereket, akik sikeresek az MLM-ben.
2021. ápr. 21. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Az egyik legjobb munka, amit vállalhatsz ebben a helyzetben, hisz komoly lehetőséget ad a fejlődésre.
2021. ápr. 21. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Én már láttam hasonlót, a srác valószínűleg valami enyhén visszamaradott. Nagyon komolyan veszi magát a foreverrel évek óta, de igazából csak zsebpénzt keres vele. Volt hogy írta ki közösségi médiára valami hatalmas bölcselkedést, aztán megjegyezték neki hogy legalább helyesen írja le a mondókáját. Ő meg nagy büszkén kivágta magát azzal hogy fel volt mentve magyarból, papírja is volt róla. Nagyon gáz...
2021. ápr. 21. 17:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Én értelmileg nem vagyok visszamaradott, mivel jók a tanulmányi eredményeim, viszont van ez a kib@szott beszédhiba

2021. ápr. 21. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem mondtam hogy te az vagy, csak példaképp felhoztam.

De egy ilyen műfajban ahol gyakorlatilag minden a külcsíny, a lyukat beszélni az ember hasába, a meggyőzéstechnika, az agresszív manipulatív kommunikáció, ott szerintem ez eléggé nagy hátrány.

2021. ápr. 21. 20:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat!
2021. ápr. 21. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

"van amikor nem vehető észre, de néha komolyabb a helyzet"

Ha nem egyformán jelentkezik mindig, akkor nem lehetséges az, hogy lehetne valahogy "kezelni"? Mármint sok gyakorlással és odafigyeléssel helyre lehetne hozni?

2021. ápr. 22. 07:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Amikor stresszes időszakot élek, akkor komolyabb a helyzet de máskor nem vehető észre. Régen jártam logopédushoz, mert akkor alig tudtam beszélni és az javított a helyzeten.

2021. ápr. 22. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy ezt mondom, de ennek egyes embereknél az lesz az eredménye, hogy kételkedik magában majd azt mondja, ha te igy tudod csinálni, akkor ő miért ne?

Szóval ennek van hátránya de egyben előnye is.

Lehet nehezebb, de beszédhibával sokminden más is nehezebb. Miért pont ez ne lenne az?

2021. ápr. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!