Boltban kevesebbet adtak vissza másnap vettem észre lehet még reklamálni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 21:28
1/11 anonim 

válasza:

Nem. Pénztártól való távozás után nincs reklamáció. Mivel bizonyítanád?
Tanulópénz.
2/11 anonim 

válasza:

Fogadok ilyen pár száz forintról van szó...
3/11 Justinianus 

válasza:

4/11 anonim 

válasza:

Lehet helye reklamációnak, de minél előbb történik annál jobb. Ha több pénz van a kasszában mint kéne, annak ki kell derülnie. Velem is előfordult már, hogy kevesebbet adtak vissza. Nem biztos hogy szándékos volt. 20 ezressel fizettem, és 10 ezerből adtak vissza. Fáradt voltam, nagy volt a sor, gyorsan pakolni kellett a kasszánál. Lehetett a pénztáros is fáradt és figyelmetlen, mindegy is. A lényeg, hogy már elindultam kifelé mikor leesett, hogy valami nincs rendben. Visszamentem és szóltam, hogy szerintem kevesebbet kaptam vissza 10 ezerrel. A kasszás nem tudott mit mondani, hívta a műszakvezetőt. Lezárták a pénztárt, átszámolták az összes pénzt, és kiderült hogy 10 ezerrel tényleg több van benne. Visszaadták, elnézést kértek.
5/11 anonim 

válasza:

Vissza kell menni es szolni, valoszinuleg nap vegen zaraskor ez kiderult, vagy akar meg a kamerafelvetelen is latszodhat hogy rosszul adnak vissza. A boltnak erdeke hogy korrekt modon jarjon el szoval biztos segitokeszek lesznek
7/11 anonim 

válasza:

Ha rögtön szólsz rovancs van és kiderül.
Most már késő.
9/11 anonim 

válasza:

Na én már csak ezért is használok kártyát mindenhol.
10/11 anonim 

válasza:

na mondjuk Magyarország ilyen szempontból értelmesebb, mint a hülye barom németek. Náluk az az ár érvényes, ami a rendszerben van. Ha egy termék pl 4,99 eurós áron van kiírva, de a pénztárnál 7,99 eurót számláz be a gép, ez az érvényes... ott helyben ha észreveszed, akkor szólnod kell, hogy ezt elfogadod és viszed, vagy törölteted... de 4,99-ért nem viheted el...igazi ügyfélbarát hozzáállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!