Képtelen vagyok történelmet tanulni. Hogyan kell úgy tanulni, hogy másnap használni is tudjam?
1 héttel témazró előtt kötelező bejelentenie a tanárnak, hogy írunk, meg is tette, de csak a tz előtt 1-2 nappal van időm tanulni.
Azért, mert ha egy nap egymás után több tantárgyat tanulok, összekeverem és kitörlődik minden.
Szóval. Törit tanulnék, kb 5 a4-es oldal!!!!!! És ezerszer elolvastam már, de még semmi!!!
Semmit nem vagyok képes megjegyezni. Apukám is elmagyarázta már ezerszer, töritanár is, sőt anyám is, de már annyira unoooommmmm!!!!!!! Nem marad meg semmi!!!
Annyira GYŰLÖLÖM a történelmet, hogy még egy légy is elvonja a figyelmemet...
KÉPTELEN VAGYOK MEGTANULNI!!! MTI TEGYEK? Holnapután töri TZ!!!!
Velem mindig ez van! Dolgozatok, röpik mind 1-es. MINDEGYIK! Csak beadandóval, meg prezentációval tudok jó jegyet szerezni!
És ha netán megjegyzek valamit másnapra elfelejtem!
A dolgozatnál tudom ciki, de elsírtam egyszer magam, emrt már huszadjára sem jutott semmi eszembe!
17 éves fiú vagyok, szégyellem, de nagyon rossz már!!!
óra előtt az összes függvénytranszformációt tudom kívülről, de amikor megkapom a lapot AZONNAL TÖRLŐDIK MINDEN!!! már kb a 8. nulla pontos dogámat írtam...
Nézz neten az adott anyaghoz kapcsolódó videókat, olvass leírásokat.
Otthon gyakorold el, hogy dolgozatot írsz. Vagy te próbáld másnak elmagyarázni az anyagot.
de nem lehet rendszeresen!
Mindig bsztatnak a tanárok dolgozatokkal, egy félévre van 15 jegyem tantárgyanként..
Az időrendben hamarabb következő dogára kell jobban tanulnom, és ha pedig egymás után nyelvtant és matekot tanulok, akkor viszont összezavarodok és ööszekeverek mindent!
én is szakközépes vagyok :)
DE! azért gyűlölöm, mert nem megy és nem érdekel..
Sose tanulunk arról ami érdekel. 8-ben elérkeztünk a 2. világháborúig és kemény 1 órát beszéltünk róla. Ennyit erről. Azóta semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!