21/52 anonim válasza:
De ezt még is hogy? Volt valamelyik kriptós platformon kriptód, azt utaltad át az ő walletjére?
22/52 A kérdező kommentje:
Nem
Bankszámlámrol vettem kriptot és utaltam neki
2023. dec. 30. 08:13
23/52 anonim válasza:
Melyik vagy milyen szolgáltatónak utaltàl pénzt azt csak meg tudod mondani?
24/52 A kérdező kommentje:
Ramp felületen küldtem egy kripto számlára
Az ember küldte a kripto számlát hogy az én nevemre nyitotta és onnan lesz rendezve minden egyéb amit fizetni kellene
2023. dec. 30. 08:21
25/52 anonim válasza:
Hát ennek a pénznek aztán bottal ütheted a nyomàt...
26/52 A kérdező kommentje:
Mindenről van bizonylat és még lehet nézni hova küldték a pénzt róla
Ennek már utána jártam
2023. dec. 30. 08:27
28/52 anonim válasza:
Akkor hajrà, menj be vele a rendőrségre, tegyél feljelentést. Pár hónapig tologatják majd a papírokat aztán lezàrjàk az ügyet azzal indokolva hogy az elkövető ismeretlen.
29/52 anonim válasza:
Irany a rendorseg es tegyel feljelentést, ugy esetleg, lehet hogy visszakapod bar nagyon nem valoszinu
30/52 anonim válasza:
Legyen ez mindenkinek az, mert nagyon sok ilyen van.
Olyat is láttam mostanában, hogy valaki nyert egy "kupont" és így hozzájutott valamennyi bitcoinhoz pár ezer dollár értékben, és nincs más dolga mint 100$ körül befizetni a számlára kriptót, és máris hozzá jut a számláján lévő teljes összeghez.
A hülyének is megéri, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!