Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik párban élnek és félmillió...

Akik párban élnek és félmillió/millio a bevètelük havonta/fő, hogyan rázzam le őket mikor engem kérnek számon hogy én miért nem élek meg?

Figyelt kérdés

Közalkalmazottként kapok no 260 at albérletben vagyok kisgyerekkel soha nem jövök ki a pénzből gyt sincs.

Erre tesóm aki keres csopvezként olyan 5-700 at, plusz van párja aki szintén hazavisz ennyit, plusz anya akinek cégei vannak és szintén párja aki pluszolja (szerelője kertésze is plusz anyagilag is hazaad mindent), ezek állandóan nagypofával vádolnak engem hogy én nem tudok biztos pénzt beosztani, vagy biztos drogozok, miközben olyan is volt, hogy megszűnt az egyik munkám es lett másik és a kettő közt végképp alig éltünk meg.

Ez miatt ma már biztositást is fizetek inkább munkanélküliségre. De folyamat számonkérnek, utálattal beszélnek velem, meg sz.rba nèznek. Folyamat "bántanak".

Mint vmi basák osztják fentről az észt.

2023. dec. 24. 07:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%
A fizetést nem a munkaadó adja, hanem a munkavállaló keresi meg. Ezért vagy Te sokkal sikertelenebb másokhoz képest, mert beléd van kódolva a sikertelenség.
2023. dec. 24. 10:35
 22/30 A kérdező kommentje:

Pályáztam mindenhova elhiheted. Ugxanaz van mint amikor ők vàdolnak.

Egxik helyen közöltèk hogx 17 ig van munkaido. Soha az életben nem tudnék a gxerekért menni.

Másik helyen hogx heti egy nap este 7 ig kell lenni. Az is megoldhatatlan hosszutávon.

A tobbi helyről nem jeleztek vissza csak olyanrol ahova költözni is kène meg a kicsit is kivrnni a közössègbol màshova.és még nagyobb albi díjak vannak.

De egy helyre szivesen fogadtak.és gyerekbarát is.

Szerinted a téli szünetben hogx tudok dolgozni? Bevihetem a kicsit es nem kirugnak.

Nem más életében vájkálni kéne tudni amikor pont ez ellen van segítség kèrve!

2023. dec. 24. 10:38
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele milyen menő lerázás lenne, ha dupla annyit keresnél, mint Ők ketten együtt.
2023. dec. 24. 10:45
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Az örökségedet a hagyatéki határozat szerint kell elosztani, olyan nincs, hogy a tesód odaadja anyádnak. Ha nem kaptad meg, ami jár, lehet perelni.

Sőt a gyerektartásért is lehet perelni.

2023. dec. 24. 10:45
 25/30 A kérdező kommentje:

24 hagyjál már ezzel békèn!az örökség eladásra kerult amit tesom bonyolitott le. És abbol adott "részesedést.

Azért van a kérdés hogyan oltsam le azokat akik belèm állnak! Nem azért hogy rajtuk kivul is jól rugdossanak mások! Én meg folyamat védekezzem!

Vagy ez vmi kiképzés? Ha majd megy a gyk-n akkor majd megtudom hogy kell?

2023. dec. 24. 10:49
 26/30 anonim ***** válasza:
19. Én közlöm, közöltem. És megyek tovább.
2023. dec. 24. 10:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Én erről beszélek. Itt leosztod a válaszolókat. Mert nem ismerünk, nincs következmény. De a családodat nem mered, mert ugye mit fognak gondolni,ég a család, stb. Megy a fejedben a torzítás és a mit fognak gondolni frusztrációt a valóságban nem bírnád viselni. Amíg ez fejben nincs rendezve, addig SEMMIT nem fogsz tudni tenni. Ezt senki nem mondja meg, hogy mit mondjál. Ha megmondjuk és te elisméted nekik, arra ám tőlük válasz is lesz. Na ez az eszköz nincs benned. Emiatt keresel szarul, emiatt vagy boldogtalan. Eszköztelen vagy. Ide írtál, ez az egyetlen eszközöd. De mi nem ismerünk.
2023. dec. 24. 10:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát ezek szerint te nem kaptad meg a részesedésed az örökségből, aminek amúgy kérhetted volna az árát a saját számládra is, mivel nélküled eladni se lehetett volna
2023. dec. 24. 10:58
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma, hogy ennyit keresel, de nem tudom gyerek miért kellett? 1 főre is kevés ennyi pénz albérletre, védekezni olcsóbb lett volna. Nem kell mindenkinek gyereket vállalni.
2023. dec. 24. 21:12
 30/30 anonim ***** válasza:
9. Vannak olyan emberek akik megtetszik és annak adják oda akinek nem is lenne rá nagyon szüksége.
2023. dec. 26. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!