Akik párban élnek és félmillió/millio a bevètelük havonta/fő, hogyan rázzam le őket mikor engem kérnek számon hogy én miért nem élek meg?
Közalkalmazottként kapok no 260 at albérletben vagyok kisgyerekkel soha nem jövök ki a pénzből gyt sincs.
Erre tesóm aki keres csopvezként olyan 5-700 at, plusz van párja aki szintén hazavisz ennyit, plusz anya akinek cégei vannak és szintén párja aki pluszolja (szerelője kertésze is plusz anyagilag is hazaad mindent), ezek állandóan nagypofával vádolnak engem hogy én nem tudok biztos pénzt beosztani, vagy biztos drogozok, miközben olyan is volt, hogy megszűnt az egyik munkám es lett másik és a kettő közt végképp alig éltünk meg.
Ez miatt ma már biztositást is fizetek inkább munkanélküliségre. De folyamat számonkérnek, utálattal beszélnek velem, meg sz.rba nèznek. Folyamat "bántanak".
Mint vmi basák osztják fentről az észt.
De tesódnak van háza nem? Miért lenne szüksége a mama 50éves házára?? Bocsi, egyből a mamát olvasva, azt hittem hogy anyukád anyukájáról van szó :(
Ilyet lehet, hogy lakásfoglalás?
Mert ennyit adnak. Vagy el lehet menni!
Nem a munkavállalo szabja meg.
jaj 14es
Feltehetnéd ezt a kérdést Magyarország 80%ának. Talán azért, mert az nem úgy megy, hogy annyi pénzt keresünk amennyit akarunk.Ha ez így lenne nem lenne Magyarország szegény ország..
A kérdésed díjat érdemel, komolyan!
"Talán azért, mert az nem úgy megy, hogy annyi pénzt keresünk amennyit akarunk"
Dehogynem.
De úgy mehetne, ha határt szabnánk és mindenki kiállna magáért, tudná a saját értékét.
De mindenki beletőrődik a "máshol sem jobb", "máshol is ennyit adnak" dumába. Valahogy a tesódék is többet keresnek 260-nál, nem? Látod, hogy lehet. Képezni magad, nyelvet tanulni, akár külföldre menni, vállalkozásba kezdeni. Csak a tanult tehetetlenség, meg a más majd megmondja mit csinálj lett a fejedben ültetve. Ahogy az egyik válaszodba is írod, hogy azt senki nem mondja, mit csinálj. Hát nem is fogja. Ez nem a válaszolók és nem a családod hibája.
18 ne hasonlitgass soha 2 embert ossze.
Ő nem nonstop van gyerekkel hétvègèn is bemegy ha akar dolgozni. Élete is van. Ha meg munkanelkuli lenne is ott a párja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!