Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri feláldozni ezért sok évet?

Megéri feláldozni ezért sok évet?

Figyelt kérdés
25 vagyok fiú...21 éves koromtól Németországba dolgozom.. a terv egy kis Kis lakás otthon ( ebbe most ne menjünk bele) jelenleg 16.000 euró megtakarítást sikerült elérnem.. viszont mindenen,de tényleg mindenen spórolok.. kaján is.. tisztában vagyok azzal hogy otthon Magyar fizetésből nem tudnék még ennek a felét se félretenni.. viszont így se barátnő,semmi boldogság,semmi nincs az életemben. Csak termelődik ,szaporodik a pénz a számlán... Hogy ezt meddig akarom csinálni ez jó kérdés ,ez az hogy ezt se tudom... Természetesen szeretnék barátnőt de odakint nincs szingli lány... Nagyon nehéz ismerkedni, külföldivel meg főleg nem fogok már a nyelv miatt sem...

2023. dec. 22. 02:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

"Megint a matek... Hihetetlen"

Elhiszem hogy a szellemi kompetenciáddal nehezedre esik elvégezni két osztást és összeadást, de annak érdekében hogy objektív módon lehessen válaszolni a kérdésre bármennyire hihetetlen nem az ének zene tantárgy keretén belül elsajátított tudásanyagot kell felhasználni.

Másfelől ilyen csekély intelligenciával kétlem hogy nálad opció a továbbtanulás, úgyhogy örülj annak hogy 4 év alatt sikerült megkeresned azt amit egy megfelelő végzettséggel rendelkező ember 4 hónap alatt félretesz Magyarországon.

2023. dec. 22. 08:38
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Valamit nagyon nem jól csinálsz. Ha nem tudsz havonta legalább ezer eurót félretenni, akkor lépj tovább. Áldozd fel nyugodtan ezt az értelmetlen 4 évet.
2023. dec. 22. 09:31
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Már megint Te... :)
2023. dec. 22. 11:22
 14/22 anonim válasza:
100%
Miért nem mész át Ausztriába?? Csak ezt nem értem, ha elmennél a vendéglátásba, hotelbe lehetnél takarító, dolgozhatnál szobafiúként, rengeteg magyar lány dolgozik kint. Kajád meglenne, szállás ingyen, vagy jelképes összegért, jóval több pénzt félre tudnál rakni.
2023. dec. 22. 15:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Meglehet kérdezni, hogy mit dolgozol Németországban, hogy 4 év alatt 16.000 eurót sikerült félre rakni?

Nem szeretnék kötözködni, de az éves szinten 4000 euró ami, Németországban csak aprópénznek számít. Magyarországon éves szinten ennyit én is félre tudok tenni, úgy hogy nincsen diplomám.

Mellesleg pár hete kiírtad ezt a kérdést, csak akkor máshogyan volt megfogalmazva, kaptál rá válaszokat, utána meg mindenkit elküldtél a francba, mert nem értettél egyet a válaszokkal.

2023. dec. 22. 16:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Alkatrészt csomagolok 1500 nettóért ( 300a szoba )
2023. dec. 22. 17:53
 17/22 Senior Séf ***** válasza:
81%
Szép és nemes terv, kérdező. A bibi az benne, hogy feladod a jelenedet a jövőd érdekében. Vagyis nem élsz. Nem vagy jelen az életedben. Semmi szépet nem veszel észre, ami MOST történhetne veled. Helyette félreteszel egy rahedli pénzt, amit aztán a most elbäszott egészséged visszaszerzésére fogsz elkölteni. Szerinted megéri?
2023. dec. 22. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Ennél egészen biztosan többet tudnál keresni itthon is.
2023. dec. 22. 19:06
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Mintha Magyarországon olyan jól meglehetne élni alja munkából. Ugyanannyit fog szenvedni, cserébe semmi félretett pénze nem lesz, csak adóssága.
2023. dec. 22. 19:42
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

Én sem látom sok értelmét annak, amit csinálsz. Kb. ugyanannyira jutsz előre az életedben, mintha ki se mentél volna.

Ezzel a tempóval sosem spórolsz össze többet, mint többé-kevésbé a minimum önerő egy jobb, de messze nem elit környéket fekvő lakás jelzálog hiteléhez. Ha oda teszed magad, az itthon sem elérhetetlen.

A külföldre menésben az a poén, hogy ott vagy 5 évet kuporgatni, aztán zsebből vagy minimális hitellel veszel ingatlant. Te 4 év után egy pesti garzon vagy miskolci 2+fél szobás panel önerejénél tartasz.

2023. dec. 23. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!