Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri feláldozni ezért sok évet?

Megéri feláldozni ezért sok évet?

Figyelt kérdés
25 vagyok fiú...21 éves koromtól Németországba dolgozom.. a terv egy kis Kis lakás otthon ( ebbe most ne menjünk bele) jelenleg 16.000 euró megtakarítást sikerült elérnem.. viszont mindenen,de tényleg mindenen spórolok.. kaján is.. tisztában vagyok azzal hogy otthon Magyar fizetésből nem tudnék még ennek a felét se félretenni.. viszont így se barátnő,semmi boldogság,semmi nincs az életemben. Csak termelődik ,szaporodik a pénz a számlán... Hogy ezt meddig akarom csinálni ez jó kérdés ,ez az hogy ezt se tudom... Természetesen szeretnék barátnőt de odakint nincs szingli lány... Nagyon nehéz ismerkedni, külföldivel meg főleg nem fogok már a nyelv miatt sem...

2023. dec. 22. 02:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

25 - 21 = 4 év. 4 év alatt spóroltál meg 16 000 eurót => 16 000 / 4 = évi 4000 euró => 4000 / 12 = havi 333 euró = havi 120 ezer forint, úgy hogy idézem "viszont mindenen,de tényleg mindenen spórolok.. kaján is"

Ne haragudj de ahhoz egy igazi aluliskolázott szerencsétlennek kell lenned Magyarországon, hogy havi 120 ezer forintot ne tudj félretenni...

2023. dec. 22. 03:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Megint a matek... Hihetetlen... Azt hozzá teszem hogy eleinte költöttem a pénzt.. jó? Tehát vegyünk le 1,5 évét kérlek...
2023. dec. 22. 03:37
 3/22 A kérdező kommentje:
Igen.. gyakorlatilag vegyünk le 1,5 évét mert 5 hónapig kidolgoztam... Illetve az első évben nem gyűjtöttem... Még egyébként is.. oké hogy a matek így adja ki.. de te nem tudhatod hogy én mikor mire költök...
2023. dec. 22. 03:53
 4/22 A kérdező kommentje:
5 hónapig nem dolgoztam*
2023. dec. 22. 03:53
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Ennyit nyugaton dolgozva legfeljebb evente felre kellene hogy tudj tenni, vagy kb ertelmetlen kinn lenned.

Neked tovabbtanulni kellene, mindenek felett.

2023. dec. 22. 05:11
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha levonjuk, akkor havi 200e-t raksz felére úgy, hogy saját bevallásod alapján nem tudsz élni mellette. Nem mondtál semmit arról, hogy hol és milyen lakást vennél, de 30 alatt semmi sincs, szóval nézzük azt. 6 milliód már van, szóval változatlan számok mellett 10 évig kéne még gyűjtened, hogy KP-ra vegyél egy panel garzont. Ez így nem fog működni, egyszerűen keveset keresel, ezen kell változtatni. Esetleg hitelt kéne felvenned, de ahhoz abban az országban kell dolgoznod, ahol a lakást veszed.
2023. dec. 22. 05:37
 7/22 anonim ***** válasza:
67%

Ez a Németország nem jött be neked...

Gyere haza, tanulj, élj.

Aztán majd a tanulás okán lesz jobb állásod és több megtakaritasod.

Utána akár vissza is mehetsz Németországba, és letelepedhetsz ott is.

Az ilyen alja munkákkal sosem fogsz boldogulni az életben

2023. dec. 22. 07:02
 8/22 anonim ***** válasza:
30%
Hat ha igy folytatod abszalut nem eei meg. Budapesten SSCben par ev alatt eljutsz netto 1m kornyekere... Nemetbe rabszolgakent nem fogsz idovel tobbet keresni...
2023. dec. 22. 07:26
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos ennyi megtakarításért tényleg fölösleges ilyen szinten nyomorogni külföldön. Ha megcsípsz egy kicsit jobb állást, vagy vállalsz valamit másodállást, ugyanígy meghúzva a nadrágszíjat ennyit itthon is félre tudsz tenni. Ezért nem érdemes beáldozni a fiatal éveidet.
2023. dec. 22. 08:24
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
Ezért a fizetésért szerintem nem éri meg külföldön nyomorogni.
2023. dec. 22. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!