Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bankkártya lopás. Szerintetek...

Bankkártya lopás. Szerintetek ez valós???

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömmel tegnap találkoztam és elmondta hogyan keresett rakat pénzt a munkájában.

Az illető Ausztriába dolgozott szobafiúként egy hajón. Amikor a vendégek kimentek a városokba, ő bement a szobákba és lefotózta a bankkártyákat. Majd egy szerencsejáték oldalra felutalt róluk pénzt, így nem az ő számlájára utalta. Szerintetek ez valós amit mondott? Ilyen könnyen lehetne pénzt lopni?

2023. dec. 20. 00:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel csak azt akartam hogy *lesz.rják hogy szokatlan művelet es egy 7 éves is tud más bankkártyájával a neten kb bármit.
2023. dec. 20. 06:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanígy fglhasználták az adataimat és x eurot akartak levenni online kaszinora. A limit fékezte meg őket a kis mohókat.

Hogy hogyan jutottak a kártyaadataimhoz azt nem tudom mert sehol nem hagyom és csak boltban vásárolok vele.

2023. dec. 20. 07:36
 13/16 krwkco ***** válasza:
49%

"Ostoba emberektől igen."

Nem az emberek az ostobák, hanem a kártyatársaságok, akik az összes adatot, ami az online használathoz kell, ráírják a kártyára. A másodlagos azonosítás nem mindenütt, nem minden országban van divatban.

Én minden kártyáról alaposan le szoktam kaparni a CVV számot, hogy ha netán elvesztem vagy lefényképezik, megnehezítsem az azonnali vásárlást.

2023. dec. 20. 08:06
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
11# nem más bankkártyájával, hanem a tiéddel, ha kipipáltad egy vásárlás során, hogy a telefonod vagy a géped jegyezze meg a kártyaadatokat, vagy hozzáadtad a google fiókod pénztárcájához. Ha meg szoktál így vásárolni ilyen összegek körül, vagy fizettél már elő valamire, az nem szokatlan.
2023. dec. 20. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Elméletileg lehetséges. Gyakorlatilag inkább tűnik egy élénk fantűziájú hülyegyerek kamu sztorijának.
2023. dec. 20. 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:
45%

Amikor gyerekek fizetnek a szülők bankkárryájával ha vki nem hinnè.

[link]

2023. dec. 20. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!