Tegnap vásároltam személyesen egy ékszert, ma még visszafizetik az árát?
Gyűrűről van szó, ami nem volt a megfelelő méretben, de zárás előtt az eladó javaslatára megvettük az eggyel nagyobbat (szerinte bele fog dagadni az ujj).
Vártunk tegnap délután óta, de a gyűrű azóta is ugyanolyan laza.
Kérdésem, hogy ha még ma visszaviszem az üzletbe, visszafizetik az árát?
Köszönöm a válaszod.
Akkor csak reménykedni tudok, hátha. Egy budapesti nagyobb üzletről van szó.
Arra figyeljetek, hogy ha most hidegben pont jó, akkor az nyáron kicsi lesz.
Szóval van igazság abban, amit az eladó mondott.
Nekem is lötyög most a gyűrű, nyáron meg pont jó.
Az üzletet meg hívd fel és kérdezd meg, ne utazzatok feleslegesen 100 km-t.
Nem kötelesek visszavenni. Ahol eddig én vásároltam ékszert, ott rugalmasak voltak, előre mondták, hogy visszavihetem, ha nem jó, nem tetszik, pl. amikor ajándékba vettem valamit. De ott mondjuk a tulajok dolgoznak eladóként is, szóval ők döntenek. Egy alkalmazott nem hiszem, hogy dönthet ilyenben.
55-ös méretet vettünk meg, itt bent a lakásban is könnyedén lehúzom az ujjamról. Ha felveszem olyan érzésem van, hogy folyton “tartanom kell”, ne essen le.
Ha erősen megrázom a kezem, lecsúszik a 2. ujjpercemig. Nem tudom ez normális-e. Nem hordok gyűrűt egyébként, szóval viszonyítási alapom se nagyon van.
Az 54-es nem is volt szűk, nem is volt bő, de mégis éreztem, hogy ott van a helyén és ott is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!