Van ugye a virtuális pénz például PayPal-on, bankkártyán. Hogy lehet az igazi pénz? Merthogy a pénzt csak a bank tudja kiállítani, vannak ilyen pénzgyárok ahol legyártják a pénzt és feltöltik vele a bankautomatákat. És akkor ott születnek a pénzek. De ha a pénzek ott jönnek létre akkor gyakorlatilag végtelen pénz létezik, nem? És akkor a virtuális pénz az, hogyan jön létre? Honnan keletkezik? Vagy a virtuális pénz az nem keletkezik sehol és alapból 0 volt amikor először megjelent csak valaki betett pénzt a bankba és azt tette át az online számlájára és akkor amikor valakinél kijelzi PayPal-on, hogy mennyi pénze van az tényleg valódi pénz mert azok előtte papírpénzek voltak mind? Tehát virtuális pénz = papírpénz? Nem értem. És, hogyha az állam vagy bank állítja ki a pénzt akkor mi a jó francnak kell adót fizetni??? Tőlük származik a pénz akkor nekik nem infinity pénzük van? Egyébként mindenkinek lehetne ∞ pénze. Egyébként meg a papírpénzt azt, hogyan kezdték el először használni??? Kinél volt először? Merthogy a pénz egy csereeszköz, dolgok eladásával lehet hozzájutni és vásárlással lehet költeni. Ki és, hogyan kezdte el akkor először használni? Ez lehetetlen! És a pénz az konkrétan mi? Nyílván tudom, hogy papírpénz, virtuális pénz, csereeszköz, stb... De kezdem úgy érezni, hogy a pénz az inkább valami fogalom ami a lét és nemlét határán van, valami olyan dolog amit senki sem érthet meg igazán. Egyébként tanulási nehézségem van, ez egy enyhe fogyatékosság úgyhogy lassan magyarázzátok el! Előre is köszi a válaszokat!
Tudod egyáltalán mi az a tanulási nehézség??? Az nem valami nehézség ami miatt csak a tanulás nehéz, az egy enyhe értelmi fogyatékosság! Nézz utána!
2023. dec. 17. 14:20
12/14 anonim válasza:
Kényelmesebb elzárkózni, nyilván. Nettó játékról beszélek. Egy próbát akkor is megérhet, ha én hülye vagyok az egész kérdéskörhöz.
2023. dec. 19. 07:07
13/14 anonim válasza:
Ez is egy erthetetlen dolog mint pl isten v ki szuletese. (Nem vagyok vallasos, de aki az nincs vele bajom, csak ezt egyszeruen lehetetlen megerteni es elhinni)
Ha az isten teremtette a foldet akkor hol szulettek meg az o szulei es annak a szulei es igy tovabb visszafele... mert ugye a maria volt az anyja es istennek is volt gondolom apja akkor megis hogy.. na latod kerdezo.. semmire sincs pontos magyarazat/valasz...
Konyvet meg bibliat, cikkeket meg barki tud irni barmikor barmirol es az emberek fele beveszi a sok baromsagot a masikfele neg nem...
De a kerdesedre valaszolva fogalmam sincs, soha nem gondolgodtam ezen
2023. dec. 19. 07:17
14/14 anonim válasza:
"Van ugye a virtuális pénz például PayPal-on, bankkártyán."
Nem tudom ezt honnan szedted. De fordulj a szüleidhez, és ők elmagyarázzák, hogy dolgoznak, és a fizetéskor a pénzt nem készpénzben kapják, hanem átutalják nekik. Így tudnak bankkártyával fizetni. A számlájuk terhére. A Pay-pal accountodra is ebből a keresetükből tudnak tolni pénzt. Szó sincs virtuális pénzről. A bankszámlájuk nem születik magától, az azon lévő összegért megdolgoztak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!