Most akkor ez, hogy van?
A tankönyvnél jobban senki nem szedi itt össze. Tudod lassan is feldolgozni, nem? Nem lesz zh belőle. Ez a módja, és így önállóan hozod ki a maximumot saját magadból, amennyire csak kedved tartja. Nekem nem voltak tanulási nehézségeim, én simán csak zsigerből gyűlöltem a sulit, valahogy eléldegéltem erősen nulla közeli otthoni szarakodással, most meg szerintem többet tanulok nap mint nap engem érdeklő dolgokról, mint bármelyik nagyokos kitűnő magoló. Ennyit számít, ha komolyan érdekel valami. Nem is jó szó a tanulás rá már, inkább felfedezel, kísérletezel, vagy ha nem lehet, akkor kutatsz és jegyzed pl Notion vagy Obsidian alapú saját rendszeredbe a számodra lényeges, kipróbálandó, alkalmazandó, beszerzendő, stb dolgaidat belőlük.
Pár év, és álszerénykedéssel fognak vádolni, ha a tanulási nehézségeidről kezdesz mesélni. Jó, nyilván szívből jövően felfedezni is rengeteg munka, csak az úgy már nettó játék, arra pedig valahogy mindig kivan az eszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!