Gérard G. kérdése:
Próbából rövidtávra szeretnék befektetni 3.7 millió Ft-ot vagy ennek megfelelő eurót(jelenleg euróban van a pénz). Hová érdemes befektetni? CSak tesztelési céllal szeretném, kíváncsi vagyok mennyire éri meg befeketetni, ha megéri szeretnék többet is
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 13:48
1/17 anonim válasza:
Sok féle befektetési lehetőség van. Hogy melyik éri meg azt leginkább akkor lehet egyértelműen megmondani, ha már nyertél rajta.
4/17 A kérdező kommentje:
bitcoinon kívül?
Ami kevés ilyen irányú tudással is megoldható.
2023. dec. 15. 14:54
7/17 anonim válasza:
Rövid tàvra, kevés tudàssal, és erre gondolom még nagy hozanot ia remélsz kis kockàzat mellett. Na ilyen nem nagyon van.
8/17 A kérdező kommentje:
nagy hasznot nem remélek, csak szeretném ha az infálció nem a kártyámon őrölné fel a megtakarításom. Egy részét, amit 10 000 eur-ban határoztam meg, szeretném, ha legalább az inflációt követné.
2023. dec. 15. 16:05
9/17 A kérdező kommentje:
Ennél egyszerűbben nem igazán tudom elmondani.
Tapasztalatom befektetésekkel nincs! Ezért is kérdezem!
De ha kapok normális válaszokat, akkor kiírom később 500 000 Ft-al, akkor hátha kapok normális valaszokat is
2023. dec. 15. 16:06
10/17 A kérdező kommentje:
De ha nem kapok normálsi válaszokat*
2023. dec. 15. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!