Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes most Eurot váltani?

Érdemes most Eurot váltani?

Figyelt kérdés
Nagyobb összegű Eurot érdemes most forintra váltani, vagy inkább várjak vele hátha feljebb megy az Euro a nyáron?

2023. máj. 25. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Hosszu tavon folyamatosan romlik a forint az eurohoz kepest.
2023. máj. 25. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Jelenleg semmi nem utal arra, hogy a nyáron olcsóbban tudnál eurót venni. Ez persze nem azt jelenti hogy kizárt, de jelenleg nem tudok érdemi okokat felsorakoztatni a forinterősödés mellett. (Ha valaki tud, én is kíváncsi lennék rá.)
2023. máj. 25. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
42%
Kamatemelés nem lesz, inkább a kamatcsökkentés és annak a mértéke kérdéses. Az EU-s pénzek beáramlásáról egyre pesszimistább nyilatkozatokat olvasni. A költségvetés 385-ös euróval számol 2024-re. Szerintem nem az a kérdés, hogy a forint gyengülni fog-e az euróhoz képest, hanem az hogy mennyivel.
2023. máj. 25. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Nem érdemes most forintot venni. Innen már nem erősödhet, csak gyengülhet. Ennyi kamatot nem bír az ország fizetni hosszútávon, mint amennyin most vagyunk. Én inkább most vennék eurót, és szerintem ősz-tél környékén lesz megint 400 körül a forint, vagy felette.
2023. máj. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!