Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kifizettem az albérletet,...

Kifizettem az albérletet, illetve a számlákat. Hogyan tartsam fenn magam 70 ezer forintból?

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Ez max akkor müködő ha nagyon tudatosan vásárolsz. A kaja megoldható ilyen 60-70 ezerből kb.
2023. dec. 8. 16:22
 2/11 anonim válasza:
79%
Te vagy az a srác, akit "kivágtak a szülei 250 ezer forintos fizetéssel"? Mert akkor kb 3x megválaszolta vagy 60 ember a kérdéseidet az eltelt hetekben.
2023. dec. 8. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a lakbér rezsi telefon internet utazasi koltseg plusz gyerek ebédbefizetes plusz iskolaba foci miegyebek kifizetese utan maradt most 50 ezrem.

Es ebbol lejön még a babakötvenybe es munkanelkuliseg esetére biztositasra olyan 15 ezer ft.

(Közalkalmazotti fizum van gyerekkel egyedul vagyok gyt-t nem kapok)

Es sacc 35-40 ezrem marad januárig.

De en csináltattam 150 ezer ft keretes hitelkartyat, azt már feltöltöttem annak az egyenlege moat 180 ezer tehát van plusz 30 ezrem.

Vész esetben:

-Hitelkartyához nyúlok(ha 1 honapon belul visszafizeted akkor kamatmentes a tartozás, a havi kezelesi koltseg elenyésző)

-nagymamám segit a nyugdíjábol (több a nyugdija majdnem mint az en fizetésem..)

-egyéb bevételeken is agyalok.

2023. dec. 8. 16:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Én már mindent kifizettem, csak azon gondolkodom, hohy jöjjek ki ebből a fizetésből
2023. dec. 8. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Növeled valahogy a bevételeidet.

Pl: túlra, másodállás, jófogáson eladsz dolgokat, vérplazmát adsz...

2023. dec. 8. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Költsd el a köv 3 hétben a 70 ezret, aztán majd rájössz hogy akár 0 forintból is át lehet vészelni azt a maradék pár napot...
2023. dec. 8. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Már megint te?

A válasz ugyanaz. Ne költs hülyeségekre (pl. mcdonaldsra, 15 eft-s telefonszámlára, stb.), vállalj másodállást és ne pazarolj.

2023. dec. 8. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Mennyi az albérlet? Nem tudsz olcsóbban lakni? Barátok, család, társbérlet stb.
2023. dec. 8. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
#8: Arra nem hajlandó. Már sokadjára teszi fel ezt a kérdést. Javasoltuk neki, hogy ne lakást béreljen, hanem csak egy szobát, vagy közösen haverokkal vegyenek ki lakást, ahol mindenkinek van saját szobája, de nehogymár, neki saját lakás kell.
2023. dec. 8. 22:40
 10/11 anonim válasza:
Ezen a körön csak ezen a héten végigmentünk már vagy 3x. Elmondott mindenki egy csomó megoldást, még mit vársz? Ha kevés a fizetésed, akkor keresni kell egy olyan állást, ami kicsit többet fizet, vagy szobatársat.
2023. dec. 10. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!