A spar gyorskasszanal letehetek az arupakolos reszre egy nagy kek ikeas szatyrot,h ha kifizettem es megkaptam a blokkot,akkor gyorsabban vissza tudjam tenni a kosaramba a cuccokat?
Figyelt kérdés
Sporolnek idot a mogottem aorban alloknak.#Spar budapest gyorskassza
2022. nov. 23. 05:46
3/10 anonim válasza:
Azt hiszem, a gép pampogni fog, hogy "ismeretlen árucikk a csomagoló területen".
4/10 anonim válasza:
Az első termék lehúzása előtt kell odatenni, akkor nem nyivákol.
5/10 anonim válasza:
Nem, mert az önkiszolgáló kasszákat társalgásra és nem fizetésre találták ki. Kettő perces történet 20 perc alatt ketyeg le ezeknél a kasszáknál, mert még a tamponját is kicserélteti veled a gépi társalkodónő - ahelyett, hogy fizetnél és mehetnél tovább a dolgodra. A múltkor már oda szóltam a pribéknek, hogy "Pincér! Fizetnék!", - mert ha ezen az ipari hulladékon múlna, még mindig ott társalogna velem az a nyomoronc gép!
6/10 anonim válasza:
Attól mert sok ember analfabéta, én még 30mp alatt szoktam letudni a kártyás vásárlásom 🙂
7/10 anonim válasza:
A sárga cetlis leárazott termékeknél szokott megakadni, mert ott valami súlyveszteséget vagy mit mér. Általában azért gyorsan megy
8/10 anonim válasza:
Érdekes módon az "átverés-showban" nem ennyire lelkes az a rendszer (sem), - amikor időtől-időre kevesebbet és egyre kevésbé tápláló élelmet kapsz egyre több pénzért! Ugyanolyan szélhámosság az egész, mint a többi!
9/10 Metionin válasza:
Igen, csak még azelőtt tedd oda, hogy elkezdenéd lehúzni a cuccokat. Akkor a gép a szatyorral együtt táráz nullára és nem fog visítani.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget! En is hasonlora tippeltem.
2022. nov. 23. 15:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!