Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vendég eltörte a wc-ülőkét...

Ha vendég eltörte a wc-ülőkét kifizettetnétek vele?

Figyelt kérdés

Itt van most nálam az egyik barátnőm és a kérdésben leírt dolog történt meg. Elvileg nem lehajtotta hanem lepöckölte és akkor történt.

Nem vagyok egy spúr valaki, de ezt a deszkát egy hónapja vettem és nem annyira fér bele, hogy mások után én fizessem a kárt. Csak ilyen miatt meg ciki szólni.

2023. szept. 10. 18:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy normális wc ülőkének nem kellene eltörnie attól hogy nem hajtotta le rendesen. Ha ennyitől eltörik akkor ott a wc ülőke a rossz. Ha egy hónapos akkor vidd vissza a boltba.

Mivel sztem ez bárkivel megtörténhet és nem feltétlenül mondanám hogy az illető hibája ezért én nem szórakoznék ezzel.

2023. szept. 10. 18:23
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk egy kemény 1 hónapig kitartó WC ülőke nem éppen strapabíró minőség valóban.

De legalább bocsánatot kért, amiért eltörte?

2023. szept. 10. 18:24
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
De "spúr" vagy:)
2023. szept. 10. 18:27
 4/20 anonim ***** válasza:
27%
Tudom, hogy hülyén fog hangzani, de nekem eleve csak olyan emberek vannak az ismeretségemben, akiknél ez kérdésként fel sem merülne, mert maguktól felajánlanák a kártalanítást. Kiselejteztem a kicsinyes türhő parasztokat.
2023. szept. 10. 18:27
 5/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez csak az ő verziója, valójában nem tudom tényleg ez történt-e. Amúgy fa ülőke.

#2:

Hát ez úgy volt hogy kínosan nevetve jött ki a wc-ről, hogy baj van (na amikor ezt mondta azt hittem eldugult vagy folyik valami), eltört az ülőke...

2023. szept. 10. 18:30
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Két gyerekkel vagyunk túl a kisgyerekkoron. Amikor kicsik voltak, különösen a kisebbik, rengetegszer fordult elő, hogy nem lecsukta, hanem lecsapta a WC-ülőkét is, meg a fedelét is. Csak úgy csattant. Az egész házban lehetett hallani. Olcsó, fehér, műanyag ülőke+fedélről van szó, amit előtte 8-10 évvel vettünk.

Sosem törött el. De mástól sem hallottam ilyet.

Úgyhogy te vettél ócskaságot magadnak. Reklamálj a boltban, ne a vendégednél. Egy WC-ülőkének nem ennyit, de ennél sokkal többet is ki kell bírnia.

2023. szept. 10. 18:31
 7/20 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg az is valami gyártási hibaja volt bár én sose éreztem semmi olyat hogy gyenge minőségű lenne.
2023. szept. 10. 18:34
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

#5 Mi mást tud csinálni a WC ülőkével minthogy nem hajtotta le rendesen, csak elengedte?

Tangót járt rajta? Kalapáccsal megveregette? Kicsi a rakást csinált rajta?

2023. szept. 10. 18:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutna kifizettetni ilyen pár ezer forintos tételeket, maximum ha valami drága elektromos eszközt tenne tönkre konkrétan ő (tehát nem az, hogy épp nála romlott el, hanem mondjuk mittomén átesik a tévén, leönti a laptopom, stb), akkor azt igen, de ilyen szarságokat nem :D
2023. szept. 10. 19:01
 10/20 anonim ***** válasza:
43%
Te mész valamikor hozzá vendégségbe? Ha igen, akkor ne fizettesd ki vele, hanem kosztold le majd nála.
2023. szept. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!