Ha vendég eltörte a wc-ülőkét kifizettetnétek vele?
Itt van most nálam az egyik barátnőm és a kérdésben leírt dolog történt meg. Elvileg nem lehajtotta hanem lepöckölte és akkor történt.
Nem vagyok egy spúr valaki, de ezt a deszkát egy hónapja vettem és nem annyira fér bele, hogy mások után én fizessem a kárt. Csak ilyen miatt meg ciki szólni.
Mondjuk egy normális wc ülőkének nem kellene eltörnie attól hogy nem hajtotta le rendesen. Ha ennyitől eltörik akkor ott a wc ülőke a rossz. Ha egy hónapos akkor vidd vissza a boltba.
Mivel sztem ez bárkivel megtörténhet és nem feltétlenül mondanám hogy az illető hibája ezért én nem szórakoznék ezzel.
Mondjuk egy kemény 1 hónapig kitartó WC ülőke nem éppen strapabíró minőség valóban.
De legalább bocsánatot kért, amiért eltörte?
Mondjuk ez csak az ő verziója, valójában nem tudom tényleg ez történt-e. Amúgy fa ülőke.
#2:
Hát ez úgy volt hogy kínosan nevetve jött ki a wc-ről, hogy baj van (na amikor ezt mondta azt hittem eldugult vagy folyik valami), eltört az ülőke...
Két gyerekkel vagyunk túl a kisgyerekkoron. Amikor kicsik voltak, különösen a kisebbik, rengetegszer fordult elő, hogy nem lecsukta, hanem lecsapta a WC-ülőkét is, meg a fedelét is. Csak úgy csattant. Az egész házban lehetett hallani. Olcsó, fehér, műanyag ülőke+fedélről van szó, amit előtte 8-10 évvel vettünk.
Sosem törött el. De mástól sem hallottam ilyet.
Úgyhogy te vettél ócskaságot magadnak. Reklamálj a boltban, ne a vendégednél. Egy WC-ülőkének nem ennyit, de ennél sokkal többet is ki kell bírnia.
#5 Mi mást tud csinálni a WC ülőkével minthogy nem hajtotta le rendesen, csak elengedte?
Tangót járt rajta? Kalapáccsal megveregette? Kicsi a rakást csinált rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!