Mibe érdemes pénzt fektetni?
Üdv.
Legalább havi 200-250 ezer forintot félre tudok tenni a fizetésemből.
Mibe érdemes befektetni ami rövid/hosszú távon kifizetődő lehet?
A szerencsejáték nem játszik, próbáltam, nem jött be😅
Köszi ha érdemleges választ tudsz adni
#1 Ez csak részigazság. Feltételezem, hogy a kérdező pénzügyi befektetésre gondolt. Beleölhetem én minden filléremet saját magam fejlesztésébe, ha közben egy parizeres zsemlét nem tudok kifizetni mert nincs mihez nyúlnom. Fontos az önfejlesztés ezt nem vitatom, de szerintem ez a befektetésnek csak egy része kell hogy legyen. Kellenek pénzügyi megtakarítások is a biztonsághoz. Szorult helyzetben nehéz lesz a megélhetésemet azzal finanszírozni, hogy bocsi, de most éppen magamat fejlesztem.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem diverzifikálni kell mind eszközben mind pénznemben, és nem mindent egy lapra feltenni. Minél több lábon állsz annál jobb. Én fokozatosan haladnék a legbiztonságosabb eszközöktől a kockázatosabbakig, a likvidektől a kevésbé likvidekig.
00:00
Az arany sem igazán befektetès ha màr itt okoskodsz. Inkàbb menekülő eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!