Arany ezust gyemant platina vagy bitcoinba érdemes fektetni egykis pénzt szerintetek ?
Arányban gondolkodok az a leg alapab
De gondolom a többit is könnyű pénze tenni ha szükség van rá?
Bitcoin viszont olyan fura dark neten azzal fizetnek a drogéria a gyerekes videokert stb de úgy amúgy sima dolgokat is tudok vásárolni?
Árfolyama ugyan úgy változatos mint a forint?
5#Pontosan arany legalább megorzi az értéket.
És pl a bitcoin hol tudod bevaltani?
Aranyat meg kb minden városban be tudod
Kripto váltókon betudod váltani a bitcoint. Te tudod, hogy még ebben a rossz helyzetben is mekkora a bitcoin kereskedése és mennyire likvid(nagyon)? Igen betudod váltani az aranyat de milyen díjjal és csúszással váltják neked?
Megveszed-eladod, kétszer számolnak fel díjat neked és ráadásul te mivel kis összegről beszéltél, minél kisebb összegben veszel aranyat annál nagyobb rajta a díj és így a díjak el is viszik az arany csúcshozamát
9# elhiszem hogymar van ilyen de valahogy nem bízom benne .
Úgy vagyok inkább ne kamatozon semmit csak tartsa át értéket minthogy lehet hogy hozz bevételt de lehet elbukom a felét.
Amúgy én hosszú távú tartalekrol beszéltem akár 10 20 évig se nyúlok hozza ha nem szorulók meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!