Mondtatok mar ugy fel munkahelyeteken, hogy nem volt a kovetkezo honapra penzetek?
Figyelt kérdés
Minden bizonytalan volt es nem volt kilastasban sem semmi?2023. nov. 16. 20:07
4/8 anonim válasza:
Kilátásban nem volt semmi, de pénzem az volt.
5/8 anonim válasza:
Úgy mondtam fel hogy nem jelentkeztem sehova másik állásra, mert másik városba akartam költözni, de nem tudtam még azt se igazából hova. Viszont volt félretett pénzem meg a munkanélküli támogatást is igényeltem, kb egy hónappal a leszámolás után kezdtem jelentkezni több helyre és utána szintén egy hónap volt azért mire kezdeni tudtam vhol. Ha nem lett volna tartalékom csak kivételes esetben mondtam volna fel, mert a munkanélküli támogatásból kb az albérletre se futotta volna.
6/8 anonim válasza:
Igen, ott az álláskeresési járadék!
7/8 anonim válasza:
Nem volt ilyen.
Miért tennék ilyen ostobaságot, hogy tartalék nélkül kezdek álláskeresésbe?
8/8 anonim válasza:
Jövőre emelik az álláskeresési járadékot is, ott a "tartalék", csak ki kell venni, különben köszönik szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!