Aki a terhesség korai szakaszában már rosszul volt, mit mondtatok a munkahelyeteken?
Figyelt kérdés
Még csak ötödik hét végén vagyok és máris elérték a reggeli rosszullétek. Ha úgy folytatódik, nem tudom mit mondok majd bent, miért nem tudok bejönni (időben)...2019. ápr. 3. 13:14
1/11 anonim válasza:
Miért nem mondod meg mondjuk az igazat?
2/11 anonim válasza:
En elmentem a haziorvoshoz es elmondtam neki mi a helyzet azt 1hetre ki irt.
3/11 anonim válasza:
Nekem a 7.heten jott elo. De csak 8 heten mondtam rl, szerencsrre csak emelyegtem.
4/11 anonim válasza:
Én a közvetlen felettesemnek mondtam el a terhességet, pont ezért, mert ha bármi van, tudjon róla.
5/11 anonim válasza:
En kiirattam magam 13. Hetig. Fél se tudtam kelni
6/11 anonim válasza:
Semmit. Ha látják, hogy szarul vagy úgysem azt fogják kérdezni mi a baj csak nem terhes vagy? Megkérdezik majd hogy fáradt vagy? Nem vagy jól? Azt kell mondani, ami az igazság. Nem vagyok túl jól. Álmos vagyok. Rossz a gyomrom.
Én szemrebbenés nélkül rávágtam ezeket. Volt olyan kolléga aki még 20 hetesen se tudta hogy terhes vagyok, mert nagyon nem is látszott. Nem titkoltam, de nem is kürtöltem világgá.
7/11 A kérdező kommentje:
Első: mert őt hetesen még nőgyógyászanál sem voltam, nem egyértelmű, hogy elmondom az összes kollégámnak, hogy mi van,mikor még a családom sem tudja. A főnöknek elmondani nem lenne elég, mert nem vele dolgozom nap mint nap együtt
2019. ápr. 3. 14:28
8/11 anonim válasza:
szerintem amig elmész nödokihoz addig 1 hétre kiirhatod magad, semmit sem kellmondanod, majd amikor az ultrahangon látszodik h minden rendben akkor hátha kérhetsz home officezt, én sokat voltam emiatt home officeban. Meg ez attol is függ h mennyire vagy rosszul, ha hánysz egyet és utána jol vagy akkor nem para, én hiába hánytam ugyanugy szarul voltam, csak feküdni tudtam, ezrt irattam ki magam
9/11 anonim válasza:
2napig dolgoztam igy amint megkaptam a nödokimtol az igazolást veszélyeztetettként kiirt vittem is másnal a fönökömnek és ennyi volt :)
10/11 anonim válasza:
De egyébként amikor már tudtuk h sikerult a beavatkozás kiirt a házidokim petefészekgyulladással egy hétre :)
Utolso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!