A vatera miért nem tünteti fel újabban, ha egy aukció 5 perc hosszabbítós?
Mert az 5 perc hosszabítás nem volt eladóbarát.
Én is licitáltam így még régebben.
Pontosabban nem, a lejárat idejét percre figyelve, az utolsó percben lévő licitre rátettem a nyerőt és vártam.
Az utolsó 5-8 másodpercben nyomtam az entert, nem tudtak rálicitálni.
Erre más is rájött, hogy minek verjük fel az árat, azt csinálta amit én.
Igy az eladó rosszul járt és Vatera is a jutalék miatt.
Ezért vezették be a hosszabbítást, egyet kell értenem.
Később inkább megnéztem mennyit ér nekem azt rátettem, az automatikus licit meg ha kellett emelt. Ha nyertem értesítettek, ha nem, akkor is.
2-es te érted amit leírtál? Mert én nem. Ezt az 5 perces hosszabbítós licitet külön tatrifával lehet az eladó által beállítani, az aukciók többsége nem ilyen szerencsére.
3-as, a legutóbb sem volt kiírva ott ahol te írod, csak miután valaki rálicitált az utolsó 5 percben és lejárt az eredeti határidő és csak azután írta ki, az általad is idézett szöveget a meghosszabbításról.
4-es, gratulálok a mérhetetlen kapzsiságodhoz. Másrészt sose értettem, hogy miért jó a piaci ár többszörösére fellicitálni olyan termékeket is amiket simán meg lehet venni máshol a vaterás fellicitált ár töredékéért.
Ez nem kapzsiság, ez üzlet.
1 Ft-ról indítottam az aukciót, ha csak egyetlen érdeklődő lett volna, annyiért kelt volna el.
Ilyen helyzetekben nem az eladó a kapzsi, hanem a vevő. Ezek akár összeverekedni is hajlandóak lennének az adott termékért.
A múltkor felraktam szintén 1 Ft-os kikiáltási áron egy 1950-es kártyanaptárt, két versenytársnak köszönhetően 50e Ft lett a vége, s annál nem is állítottam be az ötperces hosszabbítást. Nem is feltételeztem, hogy ekkora érdeklődés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!