Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterás eladásnál ilyenkor ez...

Vaterás eladásnál ilyenkor ez hogyan is van?

Figyelt kérdés
Ha van olyan termék amit máshol is hirdetek és tegyük fel máshol kel el hamarabb és ha közbe Vaterán valaki leadja rá a vásárlást olyankor mi a teendő? Mert ha én máshol eladtam, akkor már nem tudom továbbá eladni a terméket.

2023. júl. 14. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amint máshol eladtad, azonnal leveszed a vateráról, még mielőtt valaki ott is megvehetné.

Nem bonyolult.

2023. júl. 14. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
31%

Ha pont elkel, akkor valamelyik vásárlódtól sűrűn kérj elnézést. De kizártnak tartom, hogy pont egyszerre vennék meg, pont a Tiédet, de másét se. Senki nem fog beperelni, nem hiszem, hogy egy ritkaságot árulnál, bár sose tudni. :)

Én is vaterázok, jófogást is, figyelni kell.

2023. júl. 14. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra elég kevés esély van, hogy pontosan egyszerre keljen el mindkét felületen, ezért, ha valahol elmegy, akkor a másik helyről azonnal törölni kell. Ha mégis egyszerre történne, akkor természetesen azé, aki előbb írt, a másik félnek meg jelezni kell. Arra számíts azért, hogy valószínűleg ez egy negatív értékelést fog eredményezni.
2023. okt. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!