Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tud átverni a rokonom...

Hogyan tud átverni a rokonom ház eladásnál?

Figyelt kérdés

Ha van egy ház 3 személy nevén és elakarják adni, de az egyik mindenféleképp ragaszkodik ahhoz hogy ő adja el és ne ingatlanos, akkor hogyan tudja átverni a többi tulajdonost?

És a többi tulajdonos, hogy tud rá jönni hogy átverik-e őket?

Már,már nagyon gyanúsan ő akar ezzel foglalkozni, pedig a legkisebb rész az ővé.

2023. jún. 1. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvéd. Elmondod neki mit akarsz és nem lesz gond. Ez egy jogi aktus, ügyvéd mindenképpen kell hozzá. Aligha lehet átverni valakit. Ahhoz ragaszkodj, hogy az általad hozott ügyvéd dolgozzon vagy ahhoz, hogy neked is legyen ügyvéded.
2023. jún. 1. 20:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor,ha ő talál egy vevőt és mondjuk az eladási ár 100ft ,de ő azt mondja nekünk hogy csak 80 ft -ért venné meg a vevő a házat,miközben a vevővel megbeszéli hogy minimum 90 ,de akkor neki adjon titokban 10ft-ot amiről a többi tulaj nem fog tudni és akkor tuti ővé a ház(mivel ezt 2 szemközt intézik)Így mind a ketten jól járnak. Az egyik olcsóbban hozzájut az ingatlanhoz a másik többet kasszál az ingatlanon és ráadásul az adó is kevesebb lesz. Na ezt hogy tudom kikerülni, hogy ne legyek átverve?
2023. jún. 1. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy tisztában vagy az ingatlan értékével és nem írod alá a szerződést ha túl kicsi az összeg.
2023. jún. 1. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Te is arulhatod ha akarod
2023. jún. 2. 01:10
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

"hogy tudom kikerülni, hogy ne legyek átverve?"

"Úgy hogy tisztában vagy az ingatlan értékével és nem írod alá a szerződést ha túl kicsi az összeg."

Nézd, engem biztosan nem érdekelne, ha valaki szerződésen kívül megegyezik a vevővel akkor, ha a nekem járó összeg teljesen megfelel. Én nem foglalkoznék azzal, hogy ő nyerészkedett rajta. Az én részem legyen rendben, a többi nem érdekel.

2023. jún. 2. 05:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Keress meg nyugodtan privátban, ha gondolod, kérdező és beszélgetek veled erről a témáról.
2023. jún. 3. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom valami vidéki ingatlan lehet, aminek nem túl nagy az értéke.
2023. jún. 3. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:

"Hogyan tud átverni a rokonom ház eladásnál?"

Sajnos elég könnyedén.

2023. jún. 3. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdezőt nem érdeklik sajnos a válaszok.
2023. jún. 4. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!