Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hideghívás tippek, trükkök?

Hideghívás tippek, trükkök?

Figyelt kérdés
Még sosem csináltam ilyet, de most úgy néz ki, hogy rá fogok szorulni. Saját magamnak szeretnék ügyfeleket szerezni, mi az, amit fontos ilyenkor betartani? Persze ahány ember, annyi megoldás erre, de biztosan van valami általános dolog.

2023. nov. 7. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én tippem: az előzetes beleegyezése nélkül senkit ne keress meg marketing céllal. Se telefonon, se máshogy.

A kéretlen telefonhívás/kéretlen SMS/kéretlen e-mail (összefoglaló néven: SPAM) baromira idegesítő, és azt a látszatot kelti, hogy színvonaltalan a munkád (mert, ha színvonalas lenne, akkor nem kellene vadidegen embereket/cégeket spammelned, hogy pénzt keress). Reklámozd magad kevésbé tolakodó módon.

2023. nov. 7. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Több méter vastag bőrt kell pakolnod a pofádra ahhoz, hogy kibírd amit kapsz a felhívott emberektől a hideg hívásra reagálva.

Én még az udvariasabb típus vagyok, de egy átlagos ember naponta sok ilyen határozott elutasítástól éjjel nem tud elaludni.

Undorító dolog a hideg hívás, utoljára az 1950-es években máködöött a porszívó ügynököknél. Aztán tanultak belőle a társadalomban élő emberek.

2023. nov. 10. 18:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Na jó, csak addig el kell jutni, hogy előzetesen jelentkezzenek.

Elvileg amúgy működő módszer manapság is, ha valaki tudja tényleg úgy csinálni, ahogy leírtad.

2023. nov. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!