Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy a futár...

Mi lehet az oka hogy a futár 41 perce áll egy címen?

Figyelt kérdés
A csomagkövető oldaluk szerint 15:50 óta van a 66. címen, én a 67. lennék (azaz a soron következő). 41 perce várom, 41 perce áll ugyanott. Nem a depóba ment vissza vagy ilyesmi, mert látom az utca végén az autót. Nem is ül benne senki. Ez mi lehet?

2023. nov. 6. 16:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok gunyoros választ, nem is vártam mást. Hogy tovább savazhassatok, beismerem, tévedtem, az utcában nem a futár autója állt, csak egy pontosan ugyanolyan színű (kínaiaké, gondolom azzal viszik az árut), így sikeresen benéztem, mert a futár másik irányból jött, szóval lehet hogy tényleg szüneten volt vagy ilyesmi. Mondjuk kereken egy óra két cím közt akkor is erős. Mindegy, tévedtem, beismerem, és így virtuálisan is elnézést kérek a futártól. Lehet savazni tovább, amiért feltettem egy kérdést. :)
2023. nov. 6. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A modorodhoz illő válaszokat kaptál, ezt pedig mindig el lehet várni. Ne állítsd be magad áldozatnak, mint aki kérdezni mert, és leugatták szegényt. Te kezdtél el vergődni a "mindennek van határa" dumával, közben igazad sem volt.
2023. nov. 6. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Farban tartják a farkáját.
2023. nov. 6. 17:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnt fel, hogy nincs ráírva, hogy GLS?
2023. nov. 6. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

En regen frlhivtam es megkerdeztem mikor er kb ide es odamentem az autohoz ha nem akartam varni.

De mar csomipontra rendelek,mer nem erek ea hivogatni.

2023. nov. 6. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
valószínűleg szünetet tart, pl. kajál, vagy ügyintéz
2023. nov. 7. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:
amúgy ha lehet csomagpontra rendelek én is, mert hiába vagyok otthon aznap, ha a futár csenget, mindent el kell dobni, nem szeretem.
2023. nov. 7. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!