Hol éri meg eladni?

Figyelt kérdés
Van egy használt motorhibás autóm. Nagyon sok autófelvásárlót látok a neten, de fogalmam sincs melyiket keressem elsősorban stb.. tudnátok esetleg mondani nevet vagy oldalt akinél érdemes lenne beírni az adatokat és felhívni stb? Illetve aki valóban korrekt megbízható. Nyíregyháza és környéke érdekel hogy erre a tájra ki tudjanak jönni. 2002-es évjárat. Ezt azért jelzem mert sok oldalon átom hogy csak 2005-től vesznek. Köszi
2023. nov. 5. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Add el bontónak. 50 ezért beveszik.
2023. nov. 5. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Csak ne felejts el bontási igazolást kérni, amivel utána ki tudod vonatni a forgalomból, hogy ne kelljen a súlyadót fizetned januártól. Ezért igyekezzél eladni és lejelenteni a kormányablakban. Ha dec. 31-ig nem vonatod ki, januárban megy az újabb súlyadó.
2023. nov. 5. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem javítod meg?
2023. nov. 5. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Van már rajta kívül 2 autónk és annyit dolgozom hogy se időm se energiám megjavítani. Nagyon sok mindent én csináltam rajta, kissebb hibákat persze de ez más. Bontóba nem akarom adni igazából mert motorhibája van és semmi más. Tudom drága mulatság bárkinek megcsinálni de ha ezt megcsinálja a vevő rajta akkor kap egy nagyon jó kis járgányt. Sajnálnám bontóba adni.
2023. nov. 6. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Milyen kocsi ez? Meghirdetted már valahol?

Az öreg 190D mercinket 1 nappal a meghirdetése után már el is vitték, pedig szét volt rohadva a kasztnija.

2023. nov. 6. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!