Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kellene eladni a lakást?

Hogy kellene eladni a lakást?

Figyelt kérdés
Van egy közös lakásunk, amit én 40 millióra tartok, de a társam szerint még 30-ért se megy el. Jött egy vevő, aki rájött erre és 30 milliót ajánlott. A társam belement, én pedig nem. Sokáig veszekedtünk és a társam szerint nekem semmi sem elég, mert egy kapzsi alak vagyok. Hallotta ezt a vevő is és ajánlott a társamnak 16 milliót, nekem pedig 19 milliót és ugye így mindenki jól jár, mert ő viszi így 35 millióért... Persze a társam ebbe sem ment bele, mert nehogy már én többet kapjak!
2023. okt. 5. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Te kapsz 20 at o 15ot, ez igy korrekt. O 30nak a felet te 40 nek a felet.
2023. okt. 5. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Hívjatok egy (akár több) értékbecslőt.
2023. okt. 5. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Ha fele-fele arányban vagytok tulajdonosok a lakásban, akkor nyilván nem fog belemenni, hogy te többet kapj.

Vagy felezitek a vételárat, vagy kivásárolod a társadat a lakásból, 1/1 részben tulajdonos leszel és annyiért adod el, amennyiért akarod.

2023. okt. 5. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Hívjatok vagy 2 értékbecslőt, mi ezen olyan bonyolult?
2023. okt. 5. 23:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Hallod te tényleg akkora balek vagy, hogy a csóka adott volna neked többet azt te ezt elmondtad a párodnak akivel láthatóan nem vagytok túl jóba?
2023. okt. 6. 01:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Hol van ez a lakás?
2023. okt. 6. 07:35
 7/14 anonim ***** válasza:

"Jött egy vevő, aki rájött erre és 30 milliót ajánlott. A társam belement, én pedig nem. Sokáig veszekedtünk és a társam szerint nekem semmi sem elég, mert egy kapzsi alak vagyok."

A társad hozta a vevőt 30-ért, téged néz madárnak és valójában ő akarja a több pénzt zsebre rakni, neked szán 15-öt.

Vagy eleve kamu a kérdés.

2023. okt. 6. 07:48
 8/14 anonim ***** válasza:

"Hogy kellene eladni a lakást?"

Meghirdetitek és majd jönnek az érdeklődők. Vagy megbíztok egy ingatlanközvetítőt. Utóbbi szokásos díja kb. 4%, úgyhogy azzal kalkuláljatok, hogy az lejön majd az eladási árból, ami 40 milliónál 1,6 millió.

2023. okt. 6. 08:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem volt már ez a kérdés korábban...
2023. okt. 6. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:

" Jött egy vevő, aki rájött erre és 30 milliót ajánlott. A társam belement, én pedig nem. Sokáig veszekedtünk és a társam szerint nekem semmi sem elég, mert egy kapzsi alak vagyok. Hallotta ezt a vevő is és ajánlott a társamnak 16 milliót, nekem pedig 19 milliót és ugye így mindenki jól jár, mert ő viszi így 35 millióért... "

Persze, reális, jött a vevő, hogy viszit 30-ért, majd miután nem tudtatok megállapodni, akkor elkezdett maga ellen licitálni és már vinné 35 millióért is, csak hogy nektek jó legyen...

2023. okt. 6. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!