Segítséget kérnék. Kereset kiegészítés. Egyedül nevelem beteg kiskamaszomat albérletben. Felénk amúgy is nehéz munkát találni,de így szinte lehetetlen. Mivel tudnám kiegészíteni a kevés jövedelmem?Humorheroldok kíméljenek légyszike
Kérdező, azt azért nem ártott volna leírni, hogy értesz-e valamihez. Mert írhatjuk, hogy korrepetálj iskolásokat otthon hétvégente vagy tarts online nyelvórákat, ha te ezekhez nem értesz.
Képzettség nélkül sajnos nem sok a lehetőség, max. az MLM huszárok találnak majd meg + az ügynökök, hogy árulj nekik biztosítást, zoknit, parfümöt hideghívásokkal, de ezekben nincs sok köszönet.
Apukája merre jár a kiskamasznak? Nemcsak megcsinálni kell tudni egy (beteg) gyermeket, hanem felnevelni is.
Hány éves vagy, kedves kérdező, mi a szakmád, hol laktok, melyik megyében?
1/6
46 éves vagyok.Megviselt az élet.Esetleg Hallowenkor lenne kapásom.
2:Varrónő,de nincs gépem.Sajnos tönkrement,nem lehet megjavítani.Vagyonőr.Azt 12/24-bwn nem tudom,a gyereket éjszakára nem hagyhatom.
3:A betegség 8évesen alakult ki sajnos.Apukája meghalt.Beteges volt a minimalis árvaságit kapja a gyerek.Özvegyi nem jár mert különéltünk egy ideje.
4:Köszönöm!Vérplazma..kizártak a vakbelműtétem óta. :(
5:Köszönöm szépen!Próbálkoztam.Semmi visszajelzés.Itt az árúfeltöltás,a napközbeni munka diákmunka lett.
6:Ha meglenne bennem a hajlem,nem itt kerdezősködnék.Sajnos meg a régimódi,normális értékekkel rendelkezem.De amúgy sem vagyok egy szépség akire buknak a pasik.Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!