Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyukák ti hogyan kerestek...

Anyukák ti hogyan kerestek egy kis plusz pénzt? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy fél éves gyermekem. Apuka dolgozik,én szülésin vagyok. A kérdésem az lenne,hogy gyerek mellett mi az amivel lehetne egy kis plusz pénzt keresni különösebb végzettség nélkül? Nézegettem a szépségipart. Jó pénzek vannak benne,viszont gyerek mellett nincs fix szabadidőm. Nah meg sok időbe tellene a suli. Olyan érdekelne amit bármikor abba lehet hagyni akár 1 órára is és utána mikor ismét lenne szabadidőm akkor folytatnám. Természetesen a gyermekkemmel is sokat foglalkoznék és nevelném. Nem az ő idejéből vennék el a tevékenységre.

2022. jún. 17. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Onlyfans
2022. jún. 17. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem értesz semmihez, nincs ilyen.
2022. jún. 17. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen munkahely nincs, hogy ha akarsz dolgozol ha akarsz nem.

Vagy vállalj részmunkaidős állást amikor a párod már otthon van (pl takarítás 4től 10ig este) vagy legyél "egyéni vállalkozó". Azért írtam az idézőjelet, mert nem konkrét vállalkozásra gondolok, hanem szomszéd gyerekre vigyázás, kis iskolások korrepetálása stb.

Off, de miért szültél gyereket, ha semmihez sem értesz? Mi van ha kirúgnak a munkahelyedről?

2022. jún. 17. 12:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Látom itt elég nehéz a szövegértés! Nem azt mondtam,hogy semmihez sem értek,hanem,hogy nincs különösebb végzetségem. Mint pl manikürős,könyvelő stb. Kapok pénzt,de szeretnék kis pluszt még. Amúgy csak azok szülhetnek gyereket akik magas beosztásban vannak?
2022. jún. 17. 13:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg anyukáknak szól inkább a kérdés és nem egoista pasiknak.
2022. jún. 17. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Anyuka vagyok, kisgyerekes, ilyen nincs, amit te akarsz.

Vagy végezni kell tanfolyamot, vagy más nincs.

Az van még esetleg amit más is ír, pl délutáni takarítás, hétvégi munka.

Ilyen hogy amikor van 1 órám dolgozok ilyen nem lesz nem hogy neked, sokkal képzettebb embernek sem.

Nálunk pl a takarítónő aki az irodaházat csinálja 17-21ig jár heti 5 nap. Ilyen már reálisabb vagy magánháznál.

Én gyed mellett minden szombaton egy kisállatboltban kasszáztam 7-15ig.

2022. jún. 17. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Én is anyuka vagyok, otthonról dolgozó, de ahhoz, amit szeretnél, valóban kell olyan végzettség. Én pl. marketing területen vagyok egyéni vállalkozó, igen, bármikor abbahagyom 1 órára, mett határidőkre dolgozom, azon belül tök kötetlen minden. De ugye ehhez kell a megfelelő tudás, különben el se tudtam volna kezdeni. Ami hirtelen még eszembe jut hasonló, az a könyvelő, fordító, grafikus, webdesigner, webfejlesztő... Szuper lehetőségek, de egyikbe se tudsz holnaptól belevágni, tudás nélkül 🤷‍♀️
2022. jún. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!