Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy éven belül kaphatok újra...

Egy éven belül kaphatok újra álláskeresési járadékot?

Figyelt kérdés
Januárban igénybe vettem, meg is kaptam, majd márciustól dolgozok, de sajnos novemberrel lehúzza a rolót a bolt. Ilyenkor jogosult vagyok ismét igényelni?

2023. okt. 29. 07:13
 1/1 anonim ***** válasza:
64%
Csak abban az esetben, ha első alkalommal három hónapnál hamarabb találtál munkát, és nem kérted a maradékot, aminek a nyolcvan százalékát megkaphattad egy összegben. Ha nem kérted, akkor a maradék időre vagyis hogy összesen kiteljen a 3 hónap, kaphatsz szerintem, de azzal nem nagyon leszel kisegítve. Keresetpótló támogatásra viszont jogosult vagy, és ha budapesti vagy, akkor ingyen utazhatsz Karácsony jóvoltából a BKV-n (Budapest közigazgatásán belül a MÁV-val, Volánnal nem, talán a HÉV-vel sem, mert hát az állami, és a "senkit nem hagyunk az út szélén" Orbán ezt sem támogatja).
2023. okt. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!