Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aliexpress - hatalmas árkülönb...

Aliexpress - hatalmas árkülönbségek. Mi a rejtély kulcsa? Részletek lent >

Figyelt kérdés

A következő a story:

1, kerestem egy terméket és oké, 35 és 40 ezer Ft között találtam sok kínálatot

2, már majdnem megrendeltem, amikor előbukkant egyetlen 7 ezer Ft-os ajánlat is ugyanarra a termékre (+ 1 eztres szállítás)

3, sikerült élő emberrel beszélnem az Alitól, kérdeztem, ez mégis mi vagy hogy működik, hogy nem esetleg átvágás?

4, és itt jön amit nem értek, ezt válaszolták: leellenőrizték és semmi baj nincs a storeval, rendeljek nyugodtan, csak "this is because you are on the expensive side of Aliexpress but you can find much lower prices too on best.alexpress.com"

5, de hiába kattintottam erre, azonnal visszavitt a sima "aliexpress.com"-ra, és meg se találtam többet ezt a terméket 7 ezerért, mert egyszerűen nem dobta fel az oldal.

6, végül csak azért lett meg ismét, mert lementettem a linket, így kapásból oda vitt, VISZONT jött a meglepetés, mert az volt kiírva, h már nem szállít Magyarországra /Európába. de egyetlen nappal előtte még szállított, simán meg tudtam volna rendelni, ha nem tökölök. Hülye voltam, csak ugye elbizonytalanodtam.

És akkor a kérdés:

Mi ez az "expensive side" és "lower prices side" of Aliexpress?

Létezik, hogy ők ide Európába eleve a magasabb áru találatokat dobják csak fel, és az ilyen negyed-ötöd áron megvehető termékek üzletei csak Ázsiában jelennek meg?

Most már bánom, hogy felhívtam rá a figyelmüket azzal, hogy kérdezősködtem, de hát elég gyanúsnak tűnt, és ezek szerint alaptalanul, mert azóta is fogy és tényleg az eredeti termék, a gyártót is megkérdeztem azóta.

Nos, valaki tisztában van mindezzel?

Hogy tudok én a "lower prices side"-ra kerülni?

2023. okt. 28. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

1 sold. Vagyis észrevették, hogy elbxszták az árat és már ezért nem elérhető senki számára.

Az adatlapja fent marad az Emagon is annak a terméknek is, amit már évek óta nem árulnak.

Nincs itt semmi látványosság.

2023. okt. 28. 13:57
 12/15 A kérdező kommentje:
10- mert neked azt mutatja, hogy tudod rendelni? most ezt nem értem
2023. okt. 28. 13:59
 13/15 A kérdező kommentje:

11- hát ... na ez az amit sose tudunk meg VPN nélkül.

csak azért volt már tök hasonló estem emlékszem tavaly is pl, egy bizonyos karácsonyi ledfüzért mindenhol 16-18 ezer Ft között árultak, de egyetlen eladó volt, aki meg kerek 5 ezresért. be is rendeltem azonnal és minden rendben volt vele.

2023. okt. 28. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor áldás, békesség!
2023. okt. 28. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Megnéztem a linket, nem lehet kosárba rakni, pedig kiírja, hogy szállítás jan. 10-14 közt. Fenn vékonyabb betűvel, hogy sajnos nem elérhető a termék, szerintem ne bánd.
2023. dec. 11. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!