Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szokott valaki RENDSZERESEN...

Szokott valaki RENDSZERESEN rendelni Aliexpresszről termékeket?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok, illetve kezdőként mikre érdemes figyelni, hogyan lehet kiszűrni a kamu dolgokat?

Milyen arányban verik át az embert, hogy nem érkezik meg a termék, illetve nem a képen szereplő termék érkezik meg?

A NAV-val mik a tapasztalatok? Illetve a Magyarországra érkezés után nem lopják el a futárok?

Privátban is jöhetnek infók.

Előre is köszi! :)

2023. aug. 23. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Szoktam általában évi pár millió forint értékben. Néha csalnak de legtöbbet nem
2023. aug. 23. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rendelhetsz, ha nem rendelsz túl nagy dolgokat a nav is leszrja.
2023. aug. 23. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
2. Mi számít túl nagynak már? Méretre vagy értékhatárra érted?
2023. aug. 23. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
ez egy jó kérdés. Elméletileg minden méret adóköteles, de a gyakorlatban nem ez van. Sajna nem tudom mi az alapja a megkülönböztetésnek.
2023. aug. 23. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindig minden megjött rendben, soha semmi problémám nem volt
2023. aug. 24. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
ha levélben adják fel, akkor nem adóköteles. A súlyhatár 2 kg.
2023. aug. 24. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Az 1 dolláros napszemüvegtől a 300 dolláros kavitációs masszírozógépig, az okosórától az okostelefonig, a kámforfa szobortól a füstölőig mindent is rendeltem már. És még minden megérkezett. Nyilván nagyon odafigyelek, hogy olyan helyről rendeljek, ahol már van sok visszajelzés, és 90% feletti az elégedettség a termék iránt is, meg a shop iránt is. Ahol nincs visszajelzés, nincs még értékelés, olyan terméket nem vásárolok. A kozmetikai gépek tekintetében például az itthoni üzletekben 10-szeres áron kínálják ugyanazt a kavitációs zsírégető masszírozógépet, mint az Ali-n. Ha ez itthon egy 800ezer forintos készülék, az Ali-n meg 90 ezer forintba kerül, és egy év múlva tönkre megy, bánja a fene, hogy nincs garancia rajta, hisz ha veszek egy másodikat, még mindig 180 ezer forintnál járok (a 800 ezerből). A harmadik évben meg úgyis elavul és lesz modernebb és jobb. Mint a mobiltelefonoknál.

Nyilván sok dropshippinges üzlet van, és CO2 mérőt vettem már én is olyat 10 dollárért, hogy nem az jött meg, amit egyes képeken ábrázoltak. De eleve gyanús is volt, hogy a képeken 3 különféle termék képei vannak. A sok kedvező árú termék közé, néha egy-egy kisebb tudású is becsúszik. Ilyenkor visszaírok az eladónak, hogy mit tegyünk. Ha felajánlja a cserét, akkor visszaküldöm saját költségen (nem éri meg) és kicseréli. De az ami történt, és ahogyan történt, mindig leírom az értékelésbe.

2023. aug. 25. 15:07
 8/8 anonim válasza:
Elég sokat rendeltem már, minden megjött, eddig nem volt vele semmi gond! :)
ápr. 18. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!