Szokott valaki RENDSZERESEN rendelni Aliexpresszről termékeket?
Mik a tapasztalatok, illetve kezdőként mikre érdemes figyelni, hogyan lehet kiszűrni a kamu dolgokat?
Milyen arányban verik át az embert, hogy nem érkezik meg a termék, illetve nem a képen szereplő termék érkezik meg?
A NAV-val mik a tapasztalatok? Illetve a Magyarországra érkezés után nem lopják el a futárok?
Privátban is jöhetnek infók.
Előre is köszi! :)
Az 1 dolláros napszemüvegtől a 300 dolláros kavitációs masszírozógépig, az okosórától az okostelefonig, a kámforfa szobortól a füstölőig mindent is rendeltem már. És még minden megérkezett. Nyilván nagyon odafigyelek, hogy olyan helyről rendeljek, ahol már van sok visszajelzés, és 90% feletti az elégedettség a termék iránt is, meg a shop iránt is. Ahol nincs visszajelzés, nincs még értékelés, olyan terméket nem vásárolok. A kozmetikai gépek tekintetében például az itthoni üzletekben 10-szeres áron kínálják ugyanazt a kavitációs zsírégető masszírozógépet, mint az Ali-n. Ha ez itthon egy 800ezer forintos készülék, az Ali-n meg 90 ezer forintba kerül, és egy év múlva tönkre megy, bánja a fene, hogy nincs garancia rajta, hisz ha veszek egy másodikat, még mindig 180 ezer forintnál járok (a 800 ezerből). A harmadik évben meg úgyis elavul és lesz modernebb és jobb. Mint a mobiltelefonoknál.
Nyilván sok dropshippinges üzlet van, és CO2 mérőt vettem már én is olyat 10 dollárért, hogy nem az jött meg, amit egyes képeken ábrázoltak. De eleve gyanús is volt, hogy a képeken 3 különféle termék képei vannak. A sok kedvező árú termék közé, néha egy-egy kisebb tudású is becsúszik. Ilyenkor visszaírok az eladónak, hogy mit tegyünk. Ha felajánlja a cserét, akkor visszaküldöm saját költségen (nem éri meg) és kicseréli. De az ami történt, és ahogyan történt, mindig leírom az értékelésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!