Magyarország mért lett ilyen drága?
Csak engem zavar össze ez a nagy ár káosz?
"Azt se tudja az ember kb minek mi az ára vagy mi mennyit ér?
Pl a használt autómat 4x drágábban tudnám eladni mint ammenyiért 4 éve vettem. Az adómentes fiatalok többet keresnek mint egy diplomás mérnők.
Az albérletek házak ára horibilis. Az állami alkalmazottak fizetése kevesebb mint egy összeszerelő gyári munkásé. A boltban az elektronikai termék 800Ft a gyümölcs meg 2000/kg.
Teljes anomália..
Most akkor "Mivan??
Az igazi kérdés nem az, hogy miért ilyen drága minden.
Az igazi kérdés az, hogy több, mint 30 évvel a rendszerváltás után, egy olyan kormánnyal ami a 4. ciklus óta korlátlan tejhatallommal, 2/3-os többséggel kormányoz (tehát SEMMIT nem lehet másra fogni, hiszen senki másnak nincs beleszólása semmibe) hogy lehetséges az, hogy Spanyolország olcsóbb, pedig a bérek a hazaiaknál jelentősen magasabbak. Hogy Románia a rendszerváltás előtt vágyakozva nézte a magyar életszívonalat, mára jobban élnek. Hogy a Csehek, akik kb. egy szintről indultak a magyarokkal a 90-es években most TORONYMAGASAN jobban élnek, mint mi.
Ezekre keresd a választ és rájössz...
És akkor, bár ez változhat: a benzin jövedéki adója ca. 40Ft-al emelkedik literenként, így 1 literen (mert ez csak az emelés), így 1 literen 150-160Ft lesz a jövedéki adó! Ez van a költségvetési tervben előírányozva.
És hab a tortán: + ÁFA!
És erről is Gyuri, meg Soros tehet. Mint mindenről, pedig 12 éve beleszólásuk sincs semmibe!
7
Oszt akkor berben nem kellene? Csak az árakban?
Jó de a fizetèsek meg a balkániak!
Tènyleg nèha órákat napokat nyomozok napjainkban hogy minek mi a reális ára... Nem csak a termèkek ,, hanem a szolgáltatások árai közt is!
Nincs realitás talaja..
"Csak èn vagyok így ezzel?
“órákat napokat nyomozok napjainkban hogy minek mi a reális ára...”
Ez mit jelent? A reális ár az, ami mellett megtörténik a csere (adásvétel) két független fél: az eladó és a vevő közt. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!