Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik ingatlankiadásból (is)...

Akik ingatlankiadásból (is) szereznek jövedelmet: hogyan válaszjátok ki a bérlőt?

Figyelt kérdés

Mik a főbb szempontok? Ki az, akinek sose adnátok ki? Milyen árulkodó jelek, infók vannak, amire gigyelsz?

Volt már problémás bérlőd, hogyan tetted ki?

2023. okt. 15. 18:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
21%
9-es Aztán mit tettél érte? Hozzámentél egy kőgazdag palihoz? Vagy prosti voltál Hollandiában?
2023. okt. 16. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Szintén az a taktikám, hogy több érdeklődőnek is megmutatom és megérzés alapján választok. Be szokott jönni.

Ezen felül 2 havi kauciót + első havi lakbért egyben kérem az elején, illetve szoktam közjegyzőit íratni, aminek a felét a bérlőre terhelem.

Kicsi lakás (42 nm 1,5 szobás), így kisállat és gyerek nem jöhet. Egy személynek szoktuk kiadni általában, egyszer volt fiatal párunk. Nem volt még probléma.

2023. okt. 16. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es!

Gondoltam, hogy jön egy hülye megint.

Mit tettem érte? Dolgoztam fiam! 14 éves koromtól gyárban, koszban, porban, kemény fizikai munkát 11 évig. Aztán vettem egy lakást egyedül. Lepukkant lakást. Cigányoktól. Ócsón. Arra volt pénzem a 11 év munka után. Kézzel mostam évekig, -> mert mosógépre "nem futtya".

Nem rinyáltam, és sajnáltattam magam, hogy milyen szar nekem. Tettem a dolgom.

Képzeld el, most van egy saját építésű házam (azt már a férjemmel közösen építettük fel), megvan még a cigány lakásom fullra felújítva, és vettem mellé még egy másik lakást is (pereskedtem, és sérelmi díjat kaptam), amit kiadok, valamint egy garázst is, amit szintén kiadok, mert kocsim nincs, és soha nem is volt.

Lett közben (örökség által) egy másik lakásom, és egy kertem is.

Van még kérdésed? Nekem van: Utánam tudnád ezt csinálni okoska?

2023. okt. 17. 04:32
 14/16 anonim válasza:
Én húsz éve dolgozom gyárban. Gyári munkával soha nem veszel még egy cigányputrit sem.
2023. okt. 17. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:

"Én húsz éve dolgozom gyárban."

Nem vagyunk egyformák. Nekem sikerült, neked nem. Ennyi...

2023. okt. 18. 04:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy ma már nekem sem jönne össze, olyan drasztikus ingatlanárak vannak. Jókor voltam, jó helyen. ;)
2023. okt. 18. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!