Miért hiszi valaki, hogy külföldre költözve gazdag lesz?
Testvéremék költöznek Belgiumba. Ő IT support Lvl. 1, a felesége fodrász. Itthon olyan 1-1.5 milliót kerestek nettó, nem volt hitelük, volt egy 100 m2-es házuk, 2 autójuk. A feleség szerint ez csóróság volt, nem lehet megélni, ezért költöznek. Belgiumban állítólag 15000 eurót fognak keresni, ami 6 millió forint. Ezt átszámolták és örülnek. Szerintem ez nincs átgondolva. Eladták a házat, vettek az árán itthon egy lakást, hogy kiadják, a maradék meg ment a kiköltözés költségeire, ott egy albérletben fognak lakni. Azt mondák 4000 euró lesz a bérleti díj. Hát ahogy én számolom, a kinti árakkal kb ugyanott fognak tartani mint itthon, csak albérletben. Nem tudom, hogy kint hogyan fogják megengedni az olyat, mint a kislánynak saját pónilova volt, a nagyfiú meg teniszezett magánedzővel. Szerintem ilyesmi ott sokkal drágább mint itthon. A feleség azt képzeli, hogy mivel nem lesz ott segítségük, ezért majd házvezetőnő lesz. Meg lecserélik a 2 autót 2 új Mercedesre, mert ebből a fizetésből arra is telik majd. Teljesen abban vannak, hogy a kiadásaik ugyanannyik lesznek, a fizetés meg 6x-os.
Sokan azt hiszik ott majd minden jobb lesz! Nem gondolkodnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!