Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem utal vissza a cég? Mit...

Nem utal vissza a cég? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Visszaküldtem egy selejt terméket 3 hete, amit interneten vettem, elismerték és írásban megírták, hogy beérkezéstől számított 14 napon belül utalnak. Kaptam is sztornószámlát október 9 határidővel. A pénz azóta sem jött természetesen...2x hívtam őket tegnap és ma, annyit mondtak utánanéznek meg felgyorsítják. Pénz továbbra sem..

Mit lehet ilyenkor tenni?

Most megírtam nekik hogy fizetési meghagyásos eljárást kezdeményezek ha nem utalnak pár napon belül.

Hova lehet még esetleg fordulni ilyen esetben? 100 ezer összegről van szó

2023. okt. 12. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eltelt a 14 munkanap? Magyarországi a cég vagy külföldi?
2023. okt. 12. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Magyarországi cég.

Nem munkanap, naptári napról volt szó, eltelt. Szeptember 22-én adtuk fel a terméket a saját futáruk vitte el, aznap oda is ért, szeptember 25 kaptunk egy sztornószámlát is, október 9 határidővel, azaz 14 nap.

Így igen, holnap lesz 4 napja, hogy letelt.

2023. okt. 12. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet hogy a sztornószámlától számítják?
2023. okt. 12. 20:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is onnan számolom, akkor is lejárt október 9-én, nálunk már 13.a van mindjárt :D leírtam, hogy szeptember 25 küldtek sztornószámlát, az 18 napja volt...
2023. okt. 12. 23:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Továbbra sem, hiába hívogatom írkálok, letudják egy annyival, hogy nem felejtettük el meg utánanézünk...
2023. okt. 18. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez vásárlástól való elállás volt, tehát rögtön a vétel után küldted vissza, vagy már használtad, és reklamáció?
2023. okt. 18. 20:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem használtuk. Egy kádról van szó, amit megvettünk, 2 hónap múlva lett volna beszerelve, de kiderült hogy gyári hibás.
2023. okt. 19. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült!
2023. okt. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!