Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kivel lehetne egy megbízható...

Kivel lehetne egy megbízható befektetést kötni?

Figyelt kérdés
Mondjuk összeállnánk, mindenki havi 10-et fizet, és akkor a kamatok csak nőnek. De lehet, hogy gazdagságról szőtt álmaim nem megvalósíthatóak.
2023. okt. 10. 10:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha leteszed a cigit, máris nem 10 ezret, hanem havi 80 ezret tudsz megspórolni legalább!
2023. okt. 11. 11:17
 22/34 anonim ***** válasza:

"az kamatozik, vagy forgatja egy cég"

Bárhová teszed, a kamattal semmire nem mész.

A pénzem "forgatását" nem bíznám másra / cégre. Neki is élnie kell valamiből, ne az én pénzemből éljen.

Forgatom magamnak. Így én vagyok a felelős a saját döntéseimért, full likvid a tőkém, nem függök senkitől és nem kell osztozkodnom senkivel.

2023. okt. 11. 11:23
 23/34 A kérdező kommentje:
hát ezt értem, csak a hav 200 ból mire és hogyan rakjon félre az ember.
2023. okt. 11. 11:41
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha elmész a Pennybe pénztárosnak, duális képzés keretében kitanulhatod az üzletvezetőit is munka mellett.

Persze csak akkor, ha van érettségid.

De bármi mást is tanulhatsz, hogy ne havi 200-ból kelljen tendgődnöd.

Vagy fogsz egy jól kereső férfit.

2023. okt. 11. 11:51
 25/34 A kérdező kommentje:

Szálljunk le a női vonalról, mert férfi vagyok.

Hetero férfi, még mielőtt...

És inkább ez a 10-20 ezres megoldás érdekelt volna, hogy meglehet e valósítani.

2023. okt. 11. 13:05
 26/34 anonim ***** válasza:
27%

Igen, meg lehet valósítani, de már leírták, csak átsiklott rajta a figyelmed. Úgy hívják az ilyet, hogy befektetési alap. Majdnem minden bank csinálja, befizethetsz akármennyit és együtt "kamatoztatják" a pénzedet a többi befizetőjével és fix lejáratra kiveheted, vagy közben eladhatod.

De az állampapír is ilyen, annak is van olyan fajtája, amibe akár havi 10 ezret is befizethetsz megtakarításként és ott kamatozik a pénzed.

2023. okt. 11. 13:11
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, minden hónapban elutalsz nekem 20 ezret, én kamatoztatom neked. Becsszó!
2023. okt. 11. 13:18
 28/34 krwkco ***** válasza:
0%

"Jól van, na, nem mindenki születik atomfizikusnak."

Teljesen egyetértünk.

De lássuk be, hogy én vagyok az egyetlen, aki a kérdező kérdésére válaszolt. A többiek csak el akarják téríteni az általa megválasztott és fixen berögzült útról. Láthatóan hiába. :-)

2023. okt. 11. 13:52
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Tedd meg a tippmixet máma is, főnök, hátha végre bejön a nagy pénz és akkor nem kell 10-20 ezrével összerakni!
2023. okt. 11. 13:57
 30/34 A kérdező kommentje:

Befektetési alap:)

Köszönöm, ezt meg fogom nézni.

2023. okt. 11. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!