Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kivel lehetne egy megbízható...

Kivel lehetne egy megbízható befektetést kötni?

Figyelt kérdés
Mondjuk összeállnánk, mindenki havi 10-et fizet, és akkor a kamatok csak nőnek. De lehet, hogy gazdagságról szőtt álmaim nem megvalósíthatóak.
2023. okt. 10. 10:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
???
2023. okt. 10. 10:36
 2/34 anonim ***** válasza:
43%
Azt vàgod hogy a hozam annyi emberre osztódik amennyi befizet. így vègső soron ugyan ott vagy más mint mintha egyedül csinàlnàd.
2023. okt. 10. 10:53
 3/34 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem csak problémát okoz, hiszen hová gyűjtöd a pénzt, kivel, ahhoz kinek lesz hozzáférése, mi van, ha valakinek idő előtt szüksége van a pénzre, mennyire megbízható?

Egy ismeretlenre senki se szívesen bízza a pénzét, pláne ha részletek nélkül nagy gazdagságról beszél. Ezek általában piramis játékok, ahol lenyúlják a pénzed.

2023. okt. 10. 12:31
 4/34 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk összeállnánk, mindenki havi 10-et fizet, és akkor a kamatok csak nőnek."

Gondolom az elképzelésed az, hogy mindenki a te zsebedbe fizeti a havi 10-est, igaz? :D

2023. okt. 10. 12:40
 5/34 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon egyszerű, nyitsz a szüleiddel egy Junior számlát és minden hónapban oda kéred a 10 ezres zsebpénzedet!
2023. okt. 10. 12:56
 6/34 A kérdező kommentje:

Hát, úgy képzeltem el, hogy sokan vagyunk, kb 10-100 milliós az összeg, ami forog. Annak a kamata már nem rossz. Nem azén zsebembe, hanem mindenkinek a zsebébe, és a kamat lenne kifizetve 3-6 havonta. Nem vagyok már junior.

3-asnak annyit, hogy úgy lenne megcsinálva a olog, hogy nem veheted ki a pénzed. Legalábbis egy darabig nem.

2023. okt. 10. 20:35
 7/34 anonim ***** válasza:
33%
Értjük. Úgy hívják befektetési alap. Bankok és brókercégek csinálhatják. Te nem.
2023. okt. 10. 20:38
 8/34 A kérdező kommentje:

Nem én akarom személyesen :D

Meg a pénzt sem én kezelném, azért keresek ilyen helyet hátha van, és embereket, értitek. Nem én kérek 50 misit, a két rendkívűl elbüvölő szemeimért :D

2023. okt. 10. 20:40
 9/34 anonim ***** válasza:
0%
Amióta kapitalizmus van és tőzsde, azóta létezik.
2023. okt. 10. 20:44
 10/34 anonim ***** válasza:
0%

"Nem én kérek 50 misit, a két rendkívűl elbüvölő szemeimért :D"

Akár azt is csinálhatod, de azt inkább a Puncson vagy a Tinderen, ott keressél Sugar Daddyt.

2023. okt. 10. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!