Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit szól ehhez a „bölcsessé...

Ki mit szól ehhez a „bölcsességhez”?

Figyelt kérdés

„PSG Ogli 7 a bemutatkozásában arról beszélt, egyáltalán nem érti, miért spórolnak az emberek, ugyanis úgy gondolja, hogy a pénz csupán arra való, hogy elköltsék. »Amiért ember spórol, azt igazából egyáltalán nem tudom megérteni, mert úgy gondolom, hogy mindenféleképpen el kell költeni minden pénzt, én azt mondom mindenkinek.«”

( [link] )

2023. szept. 22. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Ez az ember egy "troll".

Az a "szakmája" hogy minél nagyobb zöldséget mondjon, amiről minél több ember beszéljen róla, és így fenntartsa maga körül a figyelmet, mert ebből van megélhetése. De úgy látszik jól csinálja, mert működik.

Nem lehet viselkedésközgazdaságtani tudományos szempontokból elemezni a kijelentést, mert nem egy komolyanvehető kijelentés csak egy trollkodás.

Kb ugyan olyan mint mikor Berki bement a Klapkához és ott elszínészkedték hogy ő aranyrudakat vesz, ami kamu aranyra festett hungarocell volt.

2023. szept. 22. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a suttyónak a pénze és az IQ-ja fordítottan arányos. És még az arca is nagy hozzá. Nyilván, ha valaki tele van zsével, az nem nézi, mire költ, de az átlag nem így él. Még én is meggondolom, mire költök, nem szórom a pénzt, pedig havi millió fölött keresek.
2023. szept. 22. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen rinyálják majd tele 70+ évesen a médiát, hogy kevés a nyugdíjuk.
2023. szept. 22. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
42%

... azt meg is kéne élnie.

De azért ő is spórolni akart, a csajnak csak egy 3 milliós öreg kutyát akart venni.

De győzött az 5 milliós, és kutyagumiban meg is hálálta.

:)

2023. szept. 23. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!