Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más család hogy jön ki a pénzből?

Más család hogy jön ki a pénzből?

Figyelt kérdés

Oké,hogy van két kocsink,mert olyan helyen lakunk,hogy kell nekem is és a férjemnek is.

DE!Egy héten majd 100 ezer elmegy csak a benzinre és a kajára.Mit csinálunk rosszul valamit,vagy az árak ilyen magasak?

2023. szept. 13. 18:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

😅😅2 gyerek van,nem 3.

Az ovi kocsival 4 perc.Csak a férjem ingázik,de ő sem mindig.Attol függ hol dolgozik.Az ,hogy a kutya magyarországon luxusnak számít,az elég szégyen és elszomoríto.

Magyarországon tehát lehet kenyéren vizen élni,ja nem,mert a kenyér is 1000 ft.Vicc amiket írtok.

2023. szept. 14. 20:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Akkor két gyerek, a lényegen nem változtat. A gyerekek otthon esznek, vagy a suliban/oviban? Ha a gyerekek 3x-i étkezősek, akkor otthon már csak uzsonnát és vacsorát kell enniük, már azzal is lehet spórolni. Mi naponta átlagosan 5 ezerért vásárolunk, hétvégén mondjuk 10-12 ezerért, és ez szinte csak az, amit megeszünk. Hatente kb. 40-50 ezer megy el kajára.

A gyerekek 3x-i étkezősek.

De mi városban élünk, biciklivel 5-10 percre van minden, munkahely, suli, az autót havonta 2-3x indítjuk be.

2023. szept. 15. 06:45
 23/27 A kérdező kommentje:
A kicsi 6 hónapos.A nagyobb meg oviban ebédel,ha nem izlett neki,akkor itthon.
2023. szept. 15. 08:15
 24/27 anonim ***** válasza:
33%

"Az ovi kocsival 4 perc."

Ami kocsival 4 perc, az biciklin 10, gyalog meg max 20 perc és máris elég egy kocsi. Miért kell már óvodáskorban motorizálni a gyerek s3ggét. Szörnyű látni, hogy augusztus végéről szeptember elejére háromszor akkora a reggeli forgalom, mert minden hülyegyereket muszáj kocsival oviba/suliba vinni.

Érdekes, mi még a legközelebbi oviba jártunk, gyalog, suliba meg már 10 évesen is egyedül jártam, busszal, gyalog vagy biciklivel.

2023. szept. 15. 09:05
 25/27 A kérdező kommentje:
#24 Kocsival 4 perc,gyalog 40,de ahogy a lányom megy lenne egy óra.Járda nincs és télen biztos nem fogok gyalogolni.Biciklin pedig nem tudok két gyereket vinni,pláne egy 6 hónapost mivel ülni sem tud még.És szerinted hogy megyek innen orvoshoz,bevásárolni ,játszótérre ,védőnőhöz stb.Írtam,hogy a kutyáknadottak,család tagok,a kocsi meg szükségesert innen sehova nem jutsz el gyalog.Máshol kell a pénzt megfogni.Most tegnap voltunk boltba és csak szigoruan a legszükségeset vettem.Meglepő volt a kasszánál ,hogy kb.5-6 ezerrel kevesebbet fizettem.Mert nem vettünk minden baromságot ..szoval itt lesz a megoldás a vásárlásnál.😩
2023. szept. 15. 09:41
 26/27 A kérdező kommentje:
Ja és a nagy fiamat mindig busszal vittem,meg suliba gyalog,de akkor még albiba laktunk.Szóval csak,hogy megnyigodjál,mégegyszer leírom.Nem tudunk kocsi nélkul menni sehova innen.Az irigység pedig nem szép dolog
2023. szept. 15. 09:43
 27/27 anonim ***** válasza:
23%

Azért mielőtt az erdő szélére költöztetek, azt lehetett volna mérlegelni, hogy jó ötlet-e, mert ugye onnan mindenhova kocsival kell menni...

De azt még mindig nem voltál hajlandó elárulni, hogy mennyi pénzből is gazdálkodtok, hogy tudjunk segíteni esetleg...

2023. szept. 15. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!