Az előre váltott, kifizetett mozijegyért miért fizetek kényelmi díjat?
Nem terhelem le a kasszát helyben, illetve ha valami miatt még sem tudok elmenni, nem mondhatom le a jegyet és kérhetem vissza a pénzem.
Ennek fényében nem hogy még nekem kéne valami kedvezményt adnia a mozinak, nem hogy még én fizessek többet?!
Mert fordítva ülnek a lovon. Ugyanez a parkolásnál. A telefonos, sms-es parkolásnak sokkal olcsóbbnak kellene lennie. ÁM, mivel ebben az országban minden a lehúzásról szól, az elviteles kajáért többet fizetsz a mekiben és a BK-ben is, pedig ha elviszed, akkor nem kell utánad takarítani, mosogatni stb.
Szóval, csak annyi a magyarázat, hogy sokkal többen veszik a mozijegyet és a parkolójegyet online, sokkal többen kérik a gyorskaját elvitelre, ezért az ilyen eladásokat meg kell fejelni egy pluszdíjjal.
Profitmaximalizálásnak hívják ezt a törekvést.
@1
Tévedés, akkor a pénztárban, bankkártyával vásárolt jegy is drágább lenne. Egyébként az a bizonyos tranzakciós költség mélyen 1% alatt van, gyakorlatilag meg sem látszik egy ilyen cég költségvetésében.
Gondolod a számítógépes rendszer kiépítését, fejlesztését, folyamatos karbantartását (az egy-másfél milliós informatikusi bérekkel) majd a Náncsi néni fizeti.
"Gondolod a számítógépes rendszer kiépítését, fejlesztését, folyamatos karbantartását (az egy-másfél milliós informatikusi bérekkel) majd a Náncsi néni fizeti."
Hagyjuk már ezt a kamudumát.
A különböző üzletek törzsváráslói kártya meg alkalmazások lefejlesztése és üzemeltetése is pénze kerül, aztán az baszna be ha még nekem kéne többet fizessek hogy használom a törzsvásárlóprogramot.
Meg ennyi erővel a személyes fizetésnél nincs infrastruktúra?
Nem kap fizetést a kasszás?
Nem értelek, ha ennyire zavar az a pár forint, vedd meg a pénzttárnál, ne itt köss bele minden válaszba!
Emmellett még csak fel sem fogod a válaszokat, semmit nem értesz meg, csak okoskodsz!
@14:18
Muci csak megcáfoltam azt a hülyeséget, hogy itt valaki fenntartási díjakra hivatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!