Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogáson miért nem vesz...

Jófogáson miért nem vesz senki semmit?

Figyelt kérdés

Meghirdetek egy 70ezres laptopot 3000 forintért és napok óta semmi.

Miért?

2023. aug. 27. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A régebbi negatív tapasztalatok miatt sem szívesen használom. Pl meg akarok venni valamit és nem válaszolnak hetekig, vagy előre kérik a pénzt és utána letiltanak. Nem szívesen rendelek ilyen oldalakról, akkor már inkább személyes átvétellel, de az is megbízhatatlan, mert volt már, hogy megbeszéltünk egy helyszínt és nem volt ott az illető, 1 órát vártam rá feleslegesen. Úgy vagyok vele, hogyha szükségem van valamire, akkor megpróbálom normális webshopból megrendelni, vagy ázsiai vegyesboltokban, ahol minden kapható vagy turiban stb. Sokszor nem is fontos, hogy márkás legyen valami, pl a múltkor Bluetooth hangszórót vettem a Lidlben és nagyon jól szól. Akkor miért vegyek a Jófogáson megbízhatatlan forrásból? Eddig szinte mindig megszívtam ilyen Jófogás jellegű oldalakkal, szóval eszembe sem jut már, hogy ott keressek valamit.
2023. aug. 31. 08:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyik válasz sem helyes. Azért nem vesz senki semmit, mert nem lehet. Próbálj meg vásárolni rajta, nem fogsz tudni. Üzenetíráshoz meg kell adni a telefonszámod, de kód nem jön rá, hanem neked kell smst küldeni egy számra, és itt értelmét is veszti az egész, mert az sms küldés után sehogy se fogja tudni a böngészõ, hogy elment egy sms, két külön eszköz.
2023. szept. 28. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Meg akarok venni egy csomó mindent, de nem tudok, mert eladó telefonszáma nincs megadva a hirdetésben, üzenetet meg nem lehet neki írni.
2023. szept. 28. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
3000 Ft-ért nekem is gyanús lenne. Bocsi. 😊 Miért adod ilyen olcsón? Jófogáson sok a csaló, talán ezért is gyanakvóbbak már az emberek. Próbáld meg a Vaterán.
2023. okt. 5. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:

"Üzenetíráshoz meg kell adni a telefonszámod,"

Az már régen volt. Még a sok adathalász támadás előtt.

2023. okt. 6. 00:19
 16/17 anonim ***** válasza:

"Meg akarok venni egy csomó mindent, de nem tudok, mert eladó telefonszáma nincs megadva a hirdetésben, üzenetet meg nem lehet neki írni."

Én direkt emailt írok bele a hirdetésbe, hogy ott érdeklődjön, de a sok lusta, vagy fogyatékos mégis inkább a jófogás rendszerén keresztül ír.

2023. okt. 6. 00:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ja az lenne a normális, ha írnának a leírásba elérhetőséget is, úgy jó lenne. A másik kedvencem a hardverapró, ahol hiába kattintok az üzenet mezőbe, nem történik semmi, lehetetlen a rublikába írni üzenetet. Persze biztos a legfrissebb mindennel menne, de egyrészt nem túl régi se a böngésző se az oprendszer amiről el akarom küldeni, másrészről meg ne nézze már egyik oldal se olyan idiótának a usereket, hogy csak a legfrissebb dolgokkal megy normálisan az oldal. Támogassa minden oldal a régi technológiákat is, én pl. nem is tudnék újabb rendszerre váltani, mert egyszerüen nincsen a hardvereimhez driver az újabb rendszereken.
2023. okt. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!